Problemhund søges...

Problemhund søges... LOL246
Hej
Jeg søger på vegne af min søster, en hund med et adfærdsproblem.
Hun skal bruge hunden og ejeren til den sidste afsluttende eksamen som adfærdsbehandler i foreningen PAFF i østjylland.
Eksamen består af en konsultation, som overværes af en censor. Her er derfor en god mulighed for at få hjælp til at løse adfærdsproblemer. Det kan være alt fra alene hjemme problemer, til angst, aggressivitet og problemer med at være sammen med andre hunde.

Hun kan kontaktes på mail: hundefarmen@mail.dk

Pax melder sig Pax´far
Hej
Vi har en kastreret boxer på 8 år. Har aldrig bidt eller snerret, legesyg, elsker børn osv.
Han kan være et problem i den forstand af når der er andre mennesker eller levende væsner skal han have besked i en meget barsk tone. Når der kommer gæster kortslutter han og er nærmest DAMP-agtig. Farer rundt og skaber sig. Jeg har haft hund før, der var til at styre. Når vi kun er os selv, 2 børn og 2 voksne opfører han sig fint. Han blev i sin tid kastreret for at tage toppen af det vilde. Det tog da lidt, men der er meget tilbage endnu. Dyrlægen er nærmest imponeret over hans aktivitetsniveau

Vi har en Snedker
Som vil give hende hænder fulde, det er en Labrador blanding, den overfalder alt der bevæger sig, hvis den fik lov, den kan ikke tåle synet af andre hunde, den prøver at gå til angreb på dem, ligeledes kan den ikke tåle børn og fremmede, folk tør ikke at passe den de er bange for den, så her er en opgave til din søster.
Du kan skrive til os på finnelena@pc.dk