PS3

PS3 ikke styr på det
Hej,

Er ved at kigge på en Playstation 3... Kan se der er nogle der er med 40gb og nogle med 80 gb.. Kan det betale sig at köbe den med 80 gb..?? altså skal man bruge ale de gb til noget???

Ja! Anonym
Jeg har den gamle 60 GB-udgave, og jeg skal bestemt snart til at have købt mig en større harddisc. Med alle de spil, demoer o.l, der kan downloades, så bliver pladsen hurtigt brugt op.

Men Consoles
Så er der også folk der sletter de demoer de har gennemført for at have orden på det hele, og det frigør også unødvendig diskplads. Jeg ville foreslå at købe så meget som du kan, da det selvf er bedst at have meget, men uden at betale alt for meget heller. Jeg ved ikke hvor stor prisforskel der er på dem men det der passer bedst ifm. antal GB & pris.

nej! ijen45
nej! køb selv en stor harddisk og sæt den i selv, ps3 er lavet til det, og det er nemt

du ka finde masser af steder på nettet hvordan gør.

Det handler om andet end GB PS3´er
Men lige med 40 og 80 gb modellerne mener jeg ikke at huske der er nogen forskel. Der er imidlertid forskel på 60gb modellerne og de andre modelle - antal usb-porte, PS2-kompabilitet osv.. Men jeg mener kun man producerer 40 og 80 gb modeller p.t., så medmindre du skal købe brugt er der ingen grund til at bekymre dig om de forskelle.
Om du kan bruge de 80gb? Det kan du sikkert, for der er som sagt masser af demoer og andet stads man kan downloade - derudover så kræver de forskellige spil en del harddiskplads (diverse "gamedata", patches osv.). Man kan så altid diskutere om ikke man ville blive lige så glad for en 40gb model, da man sikkert vil være lidt flinkere til at slette unødvendigt ragelse fra den. Jo det vil man sikkert og som andre også skriver kan du rimeligt nemt udskifte den oprindelige harddisk med en større.
Så mit råd vil være at du køber 40gb udgaven og så bruger de penge du sparer der på at købe en større harddisk senere, hvis det bliver nødvendigt.