Psykiatri

Psykiatri claes-p
Psykiatri.
Døgnåbent væresteder
Det Konservative Folkeparti er kommet med et nyt oplæg til udviklingen af den psykiatriske behandling, til borger med psykiske problemer, der kæmper med deres indre demoner. Jan Køpke Christensen udtaler i VAF d 17/6 at de Konservative vil have døgnåbne Væresteder, som en mellem station, hvor de psykiske syge kan komme efter udskrivning. Det er en meget dårlig ide, og man bør ikke tilvende mennesker til være oppe om natten, og det vil koste mange penge, som ville kunne bruges meget bedre på anden måde til forbedre hjælpen til mennesker der mistrives.

Når så mange psykiatriske slås med søvn problemer skyldes det, manglen på fysisk aktivitet inde for behandling systemet, og der vil det være mere hensigtsmæssigt, at kræve alle ansatte inde for behandlingssystemet skal have 5 timers motion om ugen i sammenværd med de psykiske syge.
Det vil ikke bare forbedre livskvaliteten blandt de psykiske syge, men og også hos behandlerne, hvor mange har en ringe motorisk udvikling. Derudover vil det medvirke til at forbygge overvægt, sukkersyge, hjerte og kredsløbsforstyrelser, ødelagte knæ led, misbrugsproblemer og søvnforstyrrelser, som mange psykiske syge slås med,

De penge de Konservative vil bruge på natåbnede væresteder vil være meget bedre at bruge på Dagskoler og højskoler, " efter den svenske model", uden skolerne skal være en videreførelse af vores tids stigmatiserende psykiatri og dyrkelsen af sygdomskulturen. Værestederne har ikke medvirket til en social integration som var tilsigtet politisk, da man for 20 år siden oprettede værestederne i Danmark, men steder hvor man har nok i sig selv, og brugerne bliver fastholdt foran kødgryderne og lidende aktivitet

Men at der er brug for forandringer inde for vores behandlings system ingen tvivl om det,og det handler ikke kun om penge eller flere højtravende teraputiske behandlings former, men om give mennesker udfordringer på deres præmisser og være lidt mere jordnær, og det er endnu engang ikke alle psykiatriske patienter der har evner som kunstner,og for overhovedet at blive det,kræver det dygtige læremester.

Og skulle uheldet være ude for mig, og jeg kom under psykiatriske eller anden form for behandling vil jeg helst være fri for de hænder, som er mere kvælende og omklamrene, end varme og kærlige, da kærlighed er at ville en det vel og det gode, og ikke at holde en nede og stoppe deres ens personlige udvikling.

Come on! selv i behandling
Søvnløshed blandt folk med psykiske problemer skyldes ikke mangel på motion! Det har ofte noget at gøre med, at hjernen gerne arbejder på højtryk, når man ligger i stilheden. Man kan ikke sove, fordi man bliver overvældet af tanker og følelser. Psykiske lidelser holder ikke fri, når solen går ned!

Hørt det mange gange. claes-p
Det er rigtig man er overvælget af tanker, men det ændre ikke på at fysisk aktivitet, og positive oplevelser hjælper ret meget på få det bedre.

Så stop det med at medvirke til fastholde andre i deres psykiske lidelser, og en højrehjerne aktivitet hvor tanker kværner inde i hovedet på en, skyldes i ret mange tilfælde mangel på udfordringer og stimuli i ens hverdag.

Men selvbenægtelse er en del af det at have det psykisk dårligt, og hvis du bare forsætter med fastholde dig selv i passivite er en ting sikkert du ødelægger dine muligheder for få et bedre liv.

Men jeg ved også du som psykiatrisk patient er under en negativ påvirkning fra systemet der ikke udviser den store interesse i at patienter skulle kunne leve et autonomt liv, på ligeværdige vilkår med andre.

Men start med gå en 5 til 6 kilometer hverdag og hvis du kan finde en at gå med er det aldertiders og der gangsprt foreninger hvor man kan mødes med andre og gå.

Men jeg udmærket motion i sig selv gør ikke folk raske men det hjælper[s] på at få det lidt bedre psykisk

Mvh

Du ANER ikke, hvad du taler om!! selv i behandling
For det første ved du ikke en skid om mig eller min behandling!
For det andet ved du tydeligvis heller ikke en skid om psykiske problemer generelt!

Jeg bliver sgu ikke "fastholdt" i noget som helst - hverken af mig selv eller "systemet". Jeg lever et ret "normalt" liv, hvor ingen end jeg selv og ganske få andre ved, at jeg er behandling for noget.

Behandling er MEGET mere kompliceret end du gør det til! Hvis der er noget, der er skadeligt for folk med problemer, så er det at blive undervurderet, som du gør, når du siger, at "fysisk aktivitet, og positive oplevelser hjælper ret meget på få det bedre".

Der er ingen, der bliver HELBREDT af at gå en tur eller at grine lidt! Hvis du ikke har førstehåndskendskab til det (hvilket du tydeligvis ikke har), kan du IKKE udtale dig så skråsikkert om det!

Har jeg sagt det. claes-p
Til Selv i Behandling. Jeg mener ikke jeg sagt man bliver helbredt af at få motion eller tiltage i grine kurser, som praktiseres.

Men det endnu engang sådan at en del får det bedre efter en år række, hvis man ikke får store misbrugs problemer, og du kan sige hvad du vil en bedre fysisk hjælper på at få det bedre, som en god kost hjælper på den psykiske tilstand.

Men du mener vi Danmark bare skal forsætte med være ligeglade med psykiatriske patienter udvikler femme hjertekar sygdomme sukkersyge osv. Når man med enkelte midler kan forbygge og man får en lang række sidegevindster.

Men du velkommen til komme til Vejle hvor jeg spiller bordtennis med ældre mennesker og bagefter kan du gå hen på psykiatrisk værested og se mennesker imellem 40 til 50 år som er mere forfalden og deres tilværelse er gået i stå på grund af manglende fysisk aktivitet og andre udfordringer i tilværelsen.

Så der tunsinde grunde til indføre 5 timers idræt til alle ansatte inde for psykiatrien om ugen, hvor 50 % af tiden bruges på journaler og møder frem for sammenværd med de mennesker som de ansatte i systemet skulle hjælpe.