psykokirurgi imod voldsmænd

psykokirurgi imod voldsmænd SF'eren
Psykokirurgi anvendtes tidligere i stor stil som behandlingsmetode, endda imod småting tilbage i 40'erne og ind i 60'erne. I løbet af halvfjerdserne gik man væk fra det, da der var store bivirkninger i form af at patienterne blev passive og ligeglade.

Idag anvendes forfinede teknikker hvor man ikke ødelægger så meget hjernevæv og man bruger det kun i sjældne tilfælde imod ekstrem og invaliderende psykisk sygdom.

Men det at man bliver passiv, kunne måske retfærdiggøre at man anvender psykokirurgi imod voldsmænd som begår vold igen og igen. De vil nu blive passive og ikke udgøre en fare for samfundet. Man skal selvfølgelig ikke undergå psykokirurgi fordi man bliver indvolveret i et håndgemæng eller lignende. Men voldsmænd der gentagne gange går amok i en blodrus og tæver deres ofre halv- og heldøde, burde måske kunne gives det hvide snit eller lignende.

Hvad synes i om den ide?

Interessant emne Rappendullen
Jeg kan sagtens følge din tankegang og jeg må indrømme, at det er fristende at genindføre det hvide snit på voldspsykopater som du der nævner, da det muligvis ville løse en del samfundsproblemer.

Problemet med bl.a. det hvide snit er bare, at det er et altødelæggende og invaliderende kirurgisk indgreb, så hvem skal være dommeren, der giver en voldsmand stemplet: Dømt til det hvide snit?

Selv går jeg ind for dødsstraf i de ekstreme sager, så som Peter Lundin og for min skyld kan de i samme åndedrag også tage faderen og krænkerne til den lille pige i Tønder sagen, med i den elektriske stol!

Jeg er nok mere til en regulær dødsstraf, end at invalidere andre for livstid!
Og ja nu er jeg iskold og meget kynisk:
En voldsmand som har fået det hvide snit, vil koste samfundet kassen at passe resten af hans liv, og det er dig og mig der via skatten skal betale for hans livsopholdelse.
Dødsstraf og vi er af med ham engang for alle!

En rigtig god idé Bimmer ILP
Hvis voldsmanden har slået familien gentagende
gange, så skulle han have indopereret elektroder
i hjernen.
Hver gang han blev voldelig, kunne familien
trykke på fjernbetjeningen, så han fik et
elektrochok. Det er en betydelig mere skånsom
metode end det hvide snit mv.

Har. Jaea
du fået det, det lyder sådan

Du. Jaea
er meget syg selv, hvad når det bliver din tur?

Eller Jaea
anbringe en atombombe i røven på Bush og andre idioter.
Så når han trykker på knappen ryger han først, og man kunne gøre det sådan at idioterne først fik kløe i røven, så kunne du og fogh tage og gennemtænke jeres røvsyge ideer før de blev gennemført.

HOLDKÆFT hvor er du DUM.

Nej det har jeg ikke... SF'eren
har du?

Syg??? Rappendullen
Hvorfor er jeg "syg", fordi jeg har en holdning?

Er det ikke mere sygt, at gå amok i en blodsrus, voldtage, sexuel forgribe sig på børn, slå andre mennesker ihjel bare fordi....?

Så da jeg ikke indeholder nogle af ovenstående eller andre sygelige psykiske afvigelser, som kan være til skade for andre mennesker, så kommer jeg aldrig i den situation, hvor jeg bliver stillet for en dommer!!

Men der er noget der siger mig, at du føler dig meget støt på mancehtterne - måske fordi du selv er pædofil og vil undgå at blive straffet for, at ødelægge et barn/børns liv!

Det er en skånsom metode Bimmer ILP
Min lillebror og jeg plejer at bruge vold mod
de voldelige mænd, og så skal de på hospitalet.
Det er en rigtig dum idé, for det koster en
masse penge for skatteyderne.

Jeg vil med glæde banke en mand, de sætter lillefingerne på konen eller børnene!

Du er helt normal Bimmer ILP
Men volds psykopat mænd er en pestilens
for samfundet, og heldigvis er der ikke
ret mange af dem.

I gamle dage.. demothios
..huggede man også hænderne af tyve, kastede hekse ud på søen for at se om de flød, og tvangssteriliserede ordblinde og epileptikere...

Nej tak, lemlæstelse som straf hører ikke hjemme i dagens Danmark. Det eneste man efterlader, ville alligevel være en grøntsag.

Den bedste løsning Bimmer ILP
Voldspsykopat mænd skal have indopereret en
pumpe med lykkepille medicin i flydende form.
Når psykopaten går amok, så kan børnene eller
konen udløse en dosis via fjernbetjening. Så
manden bliver fredelig på få minutter.

Du har høje tanker om lykkepiller miss-mee
Ej, Bimmer den holder ikke. Lykkepiller er op til 3 mdr på stabil dosis om at virker. Et enkelt skud i ny og næ gør ingen gavn og har slet ikke ikke nogen beroligende virkning. Endelig er der en del mennesker der bliver aggresive at lykkepiller og det er ikke til at forudsige, da det ofte hænger sammen med dosis.

Endelig kan en voldelig og aggresiv person jo let få mere end 3 raserianfald om dagen og så store mængder at antidepressiv er direkte skadelig...

...mee:-)

Forfærdelig! miss-mee
Hvem skulle dog administre sådan en ordning og bestemme hvem, der skulle under kniven?

Resultatet at en sådanne behandling kunne nemt blive uabejdsdygtig handicappede mennesker...uden mulighed for at klare eller forsørge sig selv.

Hvem skulle passe disse samfundsordinere zombier?

...mee:-)

Okay Bimmer ILP
Så er der vist ikke andet end elektrochok tilbage, indtil forskerne finder årsagen.
Så de kan give personen den korrekte behandling.

Glem alt om det! Hahahihaha
Trods de evidente fordele ved metoden, lever vi nu en gang i et samfund hvor man gerne ofrer almenvellet for diverse individers "rettigheder". Jo mere afsporede de pågældende mennesker er, jo større hensyn tages der til dem.

Husk altid........... Hahahihaha
......ikke at være for hårdhændede hvis I skal forsvare jer mod en overfaldsmand. Det er en sørgelig kendsgerning, at her i landet får den der forsvarer sig med held en tur i brummen.

Dræb aldrig nogen i selvforsvar. Gå efter øjnene, eller forsøg at sparke vedkommende hårdt lige over bækkenet. Det er fandens svært at være voldelig som blind, eller fra en kørestol, og grov legemsbeskadigelse takseres nærmest latterlig lavt.

Tsk tsk tsk. Hahahihaha
Som sædvanlig en pladderhumanist der bræger. Lige til du har været i byen og får no'en høvl, så skal vi høre dig tude og kræve døddstraffen genindført. Ynkværdigt.

I er jo sindsyge... Dacobi
Alle der så meget leger med tanken om at genindføre psykokirugi udgør en langt størrer fare for vores samfund end de voldsmænd i snakker om.

Psykokirugi er formentligt lægevidenskabens største fejltagelse.
http://www.netpsych.dk/artikler.asp?vis=artikel&artikelid=62&side=1