Psykologen Steen Hegeler røg i "Aftenshowet"

Psykologen Steen Hegeler røg i "Aftenshowet" Rygeren
kl.18 idag , han startede samtalen med at han havde fået lov at tænde en cigaret for at pointere at den græske mand lever længst og ryger mest, - den 85 årige storrygende "sex forfatter" Steen Hegeler har altid sagt sin mening lige ud,- emnet var godt nok sex som han stadig dyrker med glæde, men han ville lige indskyde sin mening omkring rygning.

og? anonym
Og?

Din helt? Holger
?????

Jeg... aroe
Ryer' ski' nok ås' snart på hvæmsomhelst'

host host


;-)[:)][s][;)]

Lungekræftepidemi i Grækenland hallodu
FRa tidligere tråd:

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=12&conference=32&posting=1446489Grækenland.

Sol, sommer, solskin og ferie og får nogen hardcore rygere her på siden et paradis hvor der pulses løs med smøger og livet det leves. Rygerne påstår at grækerne levere længere end danskerne og at det viser at der ikke er nogen problemer med at ryge og havde det godt.

Tallene viser dog noget andet:

Grækenland overfor en epidemi af lungekræfttilfælde.

'Speakers at the conference, held on Friday, revealed that lung cancer claimed the lives of more young men and women of all ages than in any other European country, with 5-6,000 people dying every year'

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/1878359.stm

Lungekræftmortaliteten i Grækenland stiger nærmest eksplosivt, mens den falder i de fleste andre vestlige lande og specielt blandt yngre mellem 35 og 50 stiger den med raketfart:

http://www.ctsu.ox.ac.uk/pressreleases/2000-08-02/greec e_lung_cancer_deaths.pdf/view

Man kan på samme udemærkede side endvidere se hvordan danske kvinder som bekendt har indhentet danske mænd i lungekræftmortalitet:

http://www.ctsu.ox.ac.uk/pressreleases/2000-08-02/denma rk_lung_cancer_deaths.pdf/view

Fra politisk hold må man se at følge op på de positive effekter af rygerloven fra sidste år.

Indsatsen skal styrkes overfor de rygere der vil stoppe med flere rygestopkurser fra det offentlige og hos virksomhederne.

Rygningen skal væk fra de offentlige rum, så den ikke generer befolkningen, både de 76 + % der ikke ryger og de rygere der vil stoppe og er plaget af rygningen. Rygebulerne og rygekabiner skal erstattes af røgfriemiljøer. Det skal fortsat være muligt for rygere at ryge i deres private hjem og hvor der ikke er forsamlet andre mennesker, men rygning skal ske privat og uden at det generer andre.

Rygning skal kort og godt gøres socialt uacceptabelt.

Endelig skal afgifterne sættes markant op. Det vil have en stor adfærdsregulerende effekt blandt specielt unge og blandt lavindkomstgrupperne. Netop blandt gruppen med lave indkomster er der mange rygere, så her vil afgiftsforhøjelser have en positiv effekt.

Pengemaskinen Kræftens Bekæmpelse Leverevigt
bestemmer (penge bestemmer) så er det sagt det gør dem sure at en gammel viril psykolog tillader sig at nyde en cigaret i aftenshowet tænk hvis nogen ser det.

Såmænd ikke , men bøde Rygeren
arbejdstilsynet må jo indkassere en bøde i aftenshowet, han røg på en arbejdsplads.

Du har ret! dsb-manden
På søndag skal jeg på arbejde igen, så jeg vil i morgen gå over i netto og købe
en ramme øl og tage med på arbejde, det er der sikkert ikke nogen der bliver sure
over vel?? Lad os allesammen gøre lige som det passer os[:O]

Højere afgifter nu Julemanden
Så kan det være at de kan lære det.