PUBL en Katastrofe

PUBL en Katastrofe aristoteles
PUBLs medlemmer -og de fleste andre offentligt ansatte har aldrig gjort sig de fjerneste overvejelser over, hvor det offentlige får pengene fra. De tror at penge åbenbart er noget der altid er der i ubegrænset mængde. Måske kommer de som regn af guld fra himlen? - Eller Thor Petersen har en hemmelig kilde dybt nede i finansministeriet, som idioten nægter at bruge af? -I alle tilfælde er alle disse mennesker, totalt immune overfor elementære økonomiske sammenhænge! -Selv ikke den mest tålmodige nationalbankdirektør formår at vække gehør.

De nægter at forstå at vi nu engang ikke kan leve af at passe hinandens børn, -men vi kan heller ikke leve uden. Vi kan heller ikke leve af at undervise hinanden, ,men vi kan heller ikke leve uden! I et højt udviklet samfund, er der en lang række funktioner, som man kan kalde, 1. "direkte værdiskabende" og 2. "indirekte værdiskabende"! Altså med andre ord, dem som tjener, -det private erhvervsliv/eksport, og dem som modtager, -det offentlige af mange forskellige slags. Det burde være logik for alle at man ikke kan give mere ud end der kommer ind, -eller det man FORVENTER der kommer ind!

Iflg. PUBL m.m. er det iøvrigt også ligegyldigt, hvor mange ekstra penge Fogh, tilfører den offentlige sektor, så står man stivsindet fast på at han er ude på nedskæringer. De er inderligt overbeviste om at rigdommen er uudtømmelig og kommer ad eventyrlige veje. På den anden side står de, som på deres krop ved at den kommer fra hårdt arbejde, produktion og eksport!

Og hvad er moralen så i dét? Det vil jeg overlade til andre at udtale sig om.......


realisten.

Det hedder BUPL Fru Nielsen
Og nej, jeg er ikke enig med dig.

Har selv arbejdet i børnehaver/vuggestuer/fritidshjem.
Sagen er, at i visse kommuner, er der proppet mange flere børn ind, end der er voksne til. Og selvom der er lidt flere penge, så dækker det ikke behovet for meransættelse af flere voksne.
Så det er problemet.
Hvordan passe 7 børn pr. voksen i bus, tog,udflugter,leg,stimulering,tale/sprog osvosv ?
Jeg blev syg. Stresset. Måtte søge andet job.
Og lønnen? Elendig.

PUBL?? trine22
Inden du ytrer din mening burde du sætte dig ordentligt ind i tingene... det hedder BUPL og ikke PUBL....

er det dig eller mig? F.... Y..
der har et forståelses problem ??????????????????
- for jeg har for længe set det som BUPL?

ja fru nielsen aristoteles
her er problemet, ligegyldigt hvor meget regeringen poster ud i kommunerne til specifikke områder, når pengene ikke deres mål - se f.eks. Helsingør, der bygger de et prestige byggeri på havnen til jeg ved ikke hvor mange millioner, samtig med at borgmesteren bryder aftalen med KL og indenrigsministeriet. osv.

hvor mange flere penge går der ikke til børnepasning idag sammenlignet med 1980?? -jeg ved det ikke, men nok noget mere, hvor ender vi?

Jeg Beklager aristoteles
byttet om på P og B i skyndingen.

men indholdet og meningen skulle fremgå, som ment.

Og hvad så ***
Det kan godt være at BUPL er stavet forkert, men det var jo ikke pointen. Er det virkelig den bedste kommentar folk har??? Har selv børn i børnehave i Kbh. De har det godt og mangler ikke noget, men der kan selvfølgelig altid bruges flere penge. Jeg kunne også godt selv bruge nogle flere, men de falder jo desværre ikke ned fra himlen. Men pointen er jo ikke om vi kan bruge flere penge, derimod om der er nok og hvad vi har råd til at bruge til næste år. Der var vist heller ikke nogen der pålage kommunerne at evt. besparelser skulle ske på f.eks. børnepasning. Der kan sikkert spares andre steder, men det får ikke folk op af stolen og så skal kommunerne selv tage kampen med regeringen om en aftale de selv var med til at indgå!!!

Du har helt ret vanallan
men hvad kan man forvente når man ansætter terroristen Lars Grenå??

Der gik heller ikke længe efter han blev ansat før han udførte endnu et terrorangreb ala Beslan, ved at tage børn og forældre som gidsler i hans eget lille vendetta mod regeringen.

BUPL er ikke bedre end Al Quida

??? Ulrikka
Er der nogle her, der kan svare mig.Det er Første gang jeg er herinde og har debatteret bla.a. Islam og omskæring. Og pludseligt er alt væk. Er det normalt , at alt blir` slettet , hvis det overskrider visse retningslinier . Please svar, så gider jeg da ikke ytre mig herinde mere, omend jeg ikke kan tro, at det har været mine indlæg. ????

Meget anonym
Det er meget almindeligt, at der slettes indlæg. Det skyldes ansættelse af rødfascister og islamfascistiske "flygtninge" på soldebat.

jov redaktionen aristoteles
kan slette alt når de vil. læs reglerne på startsiden.
hvis du generer nogen, eller er for grov efter SOLs mening handler de efter behag. det er mit indtryk at hvad tillades afhænger af hvilken censor som sidder i panelet lige nu??

Slettede indlæg. Ulrikka
Tak for jeres svar. Det er da utroligt træls, sagt på god jysk, når man bruger tid og energi på at skrive efter min mening velformuleret og ikke kritiserer nogle med navns nævnelse.

Hvad må vi så debattere? Nej ,så smutter jeg , jeg troede vi havde ytringsfrihed i Danmark, når vi blot ikke nedgør og sårer, men det er åbenbart ikke tilfældet.

knus til jer, der gav mig svar Ulrikka

ja tak socrates
det kunne ikke siges bedre.

mvh

lidt unfair socrates
hvis anonym ovenfor, får lov til at blive stående og IKKE bliver slettet, så må man da sige at der er vide rammer!

mvh

Er det mig der husker forkert irene54
eller er der ikke noget om at forældrene nu betaler 25% af de reelle udgifter til pasning af børn i institution imod 30% førhen?

og de praler socrates
åbent med det.

holder fanen højt med dem på Rådhuspladsen, sammen med dem, rare typer.

MEN, det værste er at samme personer skal have ansvaret for den danske ungdom i den alder, hvor de er nemmest at indoktrinere!!!!

slettede indlæg ulrikka
Til redaktionen, hvorfor må jeg ikke stille spørgsmål herinde?????

Nu må vi lære det! En tungnem
Nu må vi lære det, må vi!! Vi må gerne gøre grin med kongehuset, Fogh og hele regeringen. Vi må diskutere kristendom, budisme sekter og meget mere, men Gud (undskyld, jeg skulle vel skrive Allah) nåde og trøste os, hvis vi sætter spørgsmål ved Muhammed og alle hans tilhængere. Der stopper tale, skrive og alle andre friheder, ordet - demokrati -er sat helt ud af drift. At vi dog kan være så dumme!!