Push-up er klar til mænd

Push-up er klar til mænd Knud Frandsen
Så piger, nu kommer vi i vores ypperste score-trusser, med push-up indlæg og gashåndtag!

http://politiken.dk/udland/article194736.ece

Hvad siger i til det derude?

Fuck hvor er det morsomt sanessa
Jeg tror det er 25 år siden jeg læste en bog der hed "Eroicas døtre"...jeg kan slet ikke finde link til den, den er ældgammel. Men her var fortælleren, hovedpersonen en dreng i puberteten, der af sin far skulle lære at gå med PH, når han havde haft sin første sædafgang.

Hele samfundet var beskrevet omvendt, mandeundertrykkelse, og mænd der kæmpede for at få ligeløn og anerkendelse for deres indsatser. Sikke nogle fantastiske kvindechauvinistiske figurer der var skildret i den bog...den var skideskæg. Men nu er den her...PH'en hahahaha det er sgu morsomt...tror jeg skal ud og undetrykke nogle mænd! hehe

Ja den kleopatra
bog har jeg osse læst for rigtig mange år siden. Tror faktisk det er en bog helt tilbage fra 50'erne. Aldrig har jeg grinet så meget af en bog som den. Den er nemlig total den modsatte verden, som den var i 50'erne, hvor det var de fleste mænd som var ude arbejdende.


Jeg kunne ikke huske titlen. Vil låne den på biblioteket så. Lånte den sidst ved min daværende svigerfar. (som var dybt missionsk..*GG*)


Mvh Kleopatra.

skuffelse anonym
Hvor ville jeg blive skuffet, hvis jeg kom hjem og pakkede en mand ud, der så veludrustet ud, og så bare havde en lille javertus, når underbukserne var smidt.
Nok den samme følelse,som mænd må føle når de kommer hjem med en pige, der har push up bh, balleopstrammer, trusser til at holde maven ind og kunstigt hår. *GG*

Jeg vil kleopatra
nu gerne "nøjes" med at se en mand i et par tætte tihgts. *SS*Mvh Kleoaptra.

Hold kæft Allimac!
hvor ville jeg blive skuffet!

- Ud med den trusse!

;-)) Du glemte---- sjoveren
gebisset, bedst som man troede man havde scoret en tøs med guld i mund....... kommer hun forfærdet ind i sjoversoveværelset og udbryder:" Jeg tabte mine tænder i lokommet"

Så er det jeg vender mig om og lader som jeg sover,,, gerne med kunstig lyd ;-))