Pyromani

Pyromani Theis
Jeg har et eller andet med ild! Jeg syntes det fashinere mig meget og har et kæmpe problem med det.. Hver gang jeg ser en dunk benzin eller noget ligendne tænker jeg altid over hva man kan gøre med den af spøjse ting.. Sætte ild til et eller andet? eller bare sætte ild til den.. sidste gang jeg satte ild til noget blev jeg politi anmeldt og får et kæmpe astatningskrav! Men føler ligesom ikke at det har gjort nogen forskel.. Hva kan jeg gøre for at få de tanker væk? Nogle gode råd tak, for er rimelig desparat!?

Søg psykolog helleb
...alvorligt pøj pøj

SOL burde måske...... Mr Justice
...overveje at give din IP adresse til myndighederne. Der har været et hav af påsatte brande indenfor de sidste 3 mdr. Og med en udtalelse som din, gør du dig selv til skydeskive for det politi som efterforsker disse pyroman brande.

Men hvis du er indstillet på at skabe opmærksomhed for enhver pris, så kunne et besøg af politiet blive din pris? Vi ved jo alle at det er unge mænd som ikke får den fornødne opmærksomhed fra det andet køn der griber til denne form for opmærksomhed. Det er SÅ lamt at nogen tager i køb at bringe andre menneskers liv i fare, for at få lidt opmærksomhed.Mr. J

tænk positivt stinia
Det er godt, at du er bevidst om dine tanker for så har du også mulighed for at ændre på det. Tænk positive og glade tanker om dig selv. Gå lange ture ved vandet og i skoven. Det vil give dig fred i sindet og følelsesmæssig balance. Dyrk motion og få dine aggressioner ud.
Du skal have nogle til at støtte dig i denne proces, så du kan komme ud af dine fastlåste tanker. Det kan være i form af terapi eller healing.
held og lykke - positive tanker herfra

Rolig Mr. J Not a beliver
Klart en opmærksomheds søger, der keder sig :))

Mr.. Theis
Nuuu syntes jeg lige du stopper.. Har jeg ikke sagt jeg tænker på det og at jeg er blevet taget i noget ligende? Jeg er ikke intresseret i at blive kontaktet af politiet igen.. tror jeg heller ikke mine forældre er.. !