råd

råd hce2
rystende egenligt. Så mange mennesker der udtaler sig om noget de ikke ved en fløjtende biiip (<----censoreret af sol) om, men som de har hørt deres vens kollega berette om.

Læste et GAMMELT indlæg om en person der havde haft besøg af elektrikerer som fortalte ham om gammel strøm. Hvorefter denne man stiller et spørgsmål fordi han viden ikke er stor indenfor dette område. Fair nok. Men her kommer der svar op som ægte gør det selv folk mener er rigtige. Dog også nogle korrekte svar.

Men mit spørgsmål er så. Denne mand ved jo ikke hvilken svar han skal forholde sig til.
Så jeg vil bare vide. Hvornår lærer folk at de ikke skal rådgive folk på områder de ikke er hjemme i.

Har selv haft enormt humoristiske episoder i silvan, bauhaus og ligende steder hvor de skulle rådgive ting de ikke viste en disse om. Og hvem er det lige der betaler når det skal laves om

Humor.. Mogens
er en god evne at have, men den skal da bruges med omtanke. At administrere humor er det sværeste.
At give et råd om at spise spejderhagl som prevention er da humor, men kan i værste fald føre til ulykkelige "omstændigheder"

Men at bilde en person ind at der kan være gammel strøm i ledninger er uskadeligt.

Jeg formoder det er denne forskel du refererer til. Så deri kan jeg kun give dig ret, vær varsom!

Men grines SKAL der altså OZZZ ;-))

gammel strøm hce2
ja det er sku fredeligt det med gammel strøm, men bare ikke hvis man overbeviser folk om at de skal betale for nogle nye installationer pga af gammel strøm. Her mener jeg at grænsen overskrides.

der er da ingen Mogens
elektrikker der ville skifte installationer ud uden at undersøge problemet og vejlede kunden, hvis der skulle være nogen overhovedet der ville ringe efter en elektrikker for at få tjekket for gammel strøm! Skulle dette ske er det humor i særklasse ;-))

så vidt hce2
jeg kunne forstå, så var gammelstrøm en del af problemet. Og kunden havde ikke selv ringet angående gammelstrøm.

Er selv uddannet elektriker. Og må dog erkende at jeg har da mødt nogle håndværkere som fylder kunderne men et par usandheder for at tjene lidt ekstra.

men hce2
det jeg ville med dette indlæg, var mere en protest om at der er enormt mange folk som råber op om ting de intet aner en skid om. Måske fordi de er bange for at blive overset. Men mener bare at det er ingen skam hvis man ikke kan rådgive folk, men derimod henviser til nogle andre.

Kender lidt til det kapanui
Er i fuld gang med at modernisere mit gamle hus.
silvan og Bauhaus er fyldt med ekspedienter man IKKE skal spørge om noget andet end prisen.
Der er ingen ende på de tåbelige svar jeg har modtage derfra.

Eneste der du i denne forbindelse, er at sætte sig ind i sagerne selv, ved at tale med forskellige håndværkere, og finde overensstemmelser imellem dem.
Det er i hvert fald sådan jeg får fyldt hullerne i min egen viden.
Venligst
kapanui