Råd og info om Styrketræning søges

Råd og info om Styrketræning søges Fyr22
Hejsa

jeg har længe gået og overvejet og læst lidt her og der omkring styrketræning osv på nettet. men synes aldrig jeg kan fået taget mig sammen til at komme igang. Primært jeg synes det er helt uoverskueligt alt det man læser omkring hvad der er rigtigt, forkert eller mest optimalt og det gælder alt fra det man skal spise, måden at træne på osv.

Nogen der har nogle råd til det hele. Er det bedste bare at gå ned og komme igang og tage den derfra. Fordi synes ihvertfald ikke jeg kan gennemskue eller huske alt det information der er omkring på nettet på alle de fine trænings sider.

Evt nogen der kender gode steder at træne her oppe i Nordjylland (Nørresundby og Aalborg området) gerne steder uden alle de popsmarte typer osv.

Jeg er selv ung slagteri arbejder og træner primært for mit helbred og min egen skyld. Da vi løfter meget på en normal hverdag. Selvfølgelig kan man få store muskler så bi produkt gør det da ikke noget.

Mvh Fyr22

hey djdaddy
her http://www.bodybuilding.dk/

der inde er alt det du vil vide, Forum osv

ja.. Fyr22
det er lige det og alt det jeg ikke vil vide. Det er jo en jungle. En siger et. En anden siger noget andet. Det øger ihvertfald ikke motivationen til at komme igang med alt det... :P

betal for en instruktørtime! m35kbh
Det gælder om at lære at gøre øvelserne rigtigt - ikke om hvor meget vægt der er på. Man får jo hurtigt lyst til at sammenligne sig selv med de andre, men som i alle andre af livets forhold så er det fucking ligegyldigt hvad de andre gør.

Der er små 3 milliarder mænd på jorden. Halvdelen kan løfte mindre end dig og den anden halvdel mere, så hvorfor bruge tid på at konkurrere i et spil man aldrig kan vinde med mindre man er Arnold S.

Betal for en instruktørtime. Hellere betale et par hundrede for god instruktion end at spilde et år med at udføre øvelserne forkert.

Da jeg tog min time udvalgte vi nogle øvelser. Dem tager man bare 3 sæt af hver gang. Lad være med at træne mere end 45 min. ad gangen. Start med 2 gange om ugen.

Hvis du har en ide om at du gerne vil blive ved med at træne så start langsomt op og tag det roligt. Hvis man bliver overivrig så ender det hurtigt med at man overtræner og så render man rundt og er vildt udmattet og så falder man fra træningen. Løft aldrig noget, hvis du kan føle du ikke har lyst. Det gælder om at bevare lysten. Den vil føre dig meget længere end at du presser dig selv til noget du egentlig kan mærke du ikke vil - det er din krop som sender dig et signal om at du overdriver.

Jeg har boet i ålborg og var nede i svømmehallen på Vesterbro. Jeg så de typer der var dernede og gik derfra. Ude i grønlænderkvarteret var der dengang et mere afslappet center. Måske findes det stadig.


Og hils nu pigerne oppe i gaden fra mig ;) Der var alt for mange jeg ikke fik kysset med, fordi jeg var for ung og forkrampet og usikker dengang ;)

ak hvem der var 22 i dag og var blevet ligeså gusten af erfaring som man er nu ;)

Good luck

glemte at sige.. m35kbh
at du med den træningsplan som jeg foreslår dig bare skal spise helt almindeligt. Hvis du kan klemme lidt mere kylling, tun, fiskefileter og bøffer ned end før så er det bare godt. Bare sørg for at spise andet end burgere. Det er proteiner du skal bruge til at bygge dig op.

Og? Anonym
Vi føler os ikke forpligtede til at motivere dig. Det må du selv ordne, men mon ikke det her bare er en kristianforklarmigrøv for ikke at komme igang.

Kast et blik på Kaj R
www.dbff.dk

Der finder du både råd og vejledning.

Nej Fyr22
Det er ikke noget med i skal motivere, men jeg søger råd og information herinde. Da jeg ikke gider træne forkert og gerne hører fra folk der evt selv kom igang på trods af de også var forvirret over alt den forkerte information. Tror ikke jeg kender til noget andet hvor så mange har en forskellig mening on træning osv.

Takker for rådene indtil videre lyder meget fornuftigt. Spiser aldrig grillmad eller drikker. Mit problem er dog at jeg ikke kan tage på. 198cm og 84kg. Har aldrig været over eller under lige meget hvad og hvor meget eller lidt jeg spiser. Altid 84kg så det er ihvertfald nok ikke helt optimals til at få resultater når man har det problem

Spiser helt alm mad. kartofler sovs. Rugbrød. Morgen med mælk og grønsager osv.

Hold da op... Krusty
...hvor er du negativ. Du trænger da vist også til noget motion så du kan få arbejdet nogle af alle de frustrationer af. Jeg kender godt din type...hvis du ikke har det godt skal andre i hvert fald heller ikke have det godt. Sure lokum. Halfevil, jeg kan ikke nogen opskrifter, må jeg bede om en?

www.getbig.dk den smalle
...er et af web-stederne. Har ikke læst de andre indlæg, måske er det blevet nævnt der.

God træning!

Romaskine kaiogkaren
Søg,romaskine, på nettet, Jeg købte en Kettler for godt kr.1.000.- frit leveret. Du skal selv samle den. Den giver god og alsidig træning.

Start med at besøge et fitnesscenter Anonym
Hej Fyr22
Hvis du er forvirret omkring, hvordan du skal træne, nytter det jo ikke, vi sender dig en hel masse links (som kan være nok så gode).
Der må være nogle gode fitnesscentre i Aalborg, som du kan besøge. Brug lidt penge på timer med en uddannet instruktør. Han/hun kan give dig gode råd, besvare spørgsmål, og du kan selv prøve øvelserne og finde ud af, hvad der virker for dig.
Noget, du måske også kunne have glæde af, er bodypump/push eller hvad de nu kalder det i "dit" center. Det er styrketræning på hold - man bruger vægtstænger og vægtskiver. Man kan deltage, uanset om man er i god eller mindre god træning, kvinde eller mand, ung eller gammel. Man regulerer bare selv belastningen med vægtskiver. Der er god musik til og en instruktør, der leder én gennem øvelserne. Det giver noget andet at arbejde fritstående end at smide sig i en maskine og træne musklerne isoleret, synes jeg.
Skal du træne kondition, er spinning forrygende godt. Man sveder som en svin efter få minutter, får pulsen godt op at banke og er supergodt tilpas bagefter.
God fornøjelse med træningen.
Mvh
Kvinde43 der ikke kan undvære træningen