Råd søges

Råd søges ansonym
Selvom jeg går i bad hver dag nogen gange to gange om dagen vasker mig med diverse sæber tager deo (anptisprint) parfume osv så skal der ikke meget til før jeg ikke lugter godt men lugter af sved og en anden klam lugt...

Nogen der ved hvad jeg kan gøre... har tænkt på at søge læge men ved ikke hvor meget hun kan gøre ved det så ville gerne høre hvad andre har oplevet?

duft dejligt jeanie
Hej anonym
Du skriver at du lugter selvom du vasker dig ,mit bud er at enten er det måske noget du bilder dig ind ,eller der måske er et eller andet galt med din næse/lugtesans ,eller også bruger du måske parfume /dufte ,du ikke kan tåle .Måske du går i kunst stoffer ,det er jo nærmest som at iføre sig plastik, desuden kan det jo være noget hormonelt,der ikke er i balance ,er der andre der siger ,at du lugter?Kig på din kost ,der er måske noget der .Hvis du føler dit tøj ikke bliver rigtigt lugtfrit ved vask,læg det evt i blød ,1 times tid i rodalon (til indendørsbrug),og vask det bagefter ,ikke fordi jeg vil lave reklame ,men Ariel er kanon ,og dufter dejligt , skyllemiddel med lavenduft (der er en del) ,holder længe .knuz håber du kan bruge mine råd .