Rædsomme hjemmesider

Rædsomme hjemmesider Karl Klokkedal
Hvor er det dog irriterende med alt det lort der ligger og flyder på nettet. Alle navne er taget, og så har det intet med sagen at gøre overhovedet, eller også står der så godt som ingenting. Og man kan godt opgive at lede efter en god webbyen-hjemmeside, for det er nok noget af det værste! Hvor er det irriterende med alle de unger der har en såkaldt hjemmeside liggende, og det eneste der står på den er en værre gang gejl, og billederne flyver frem og tilbage, uden nogen form for hold i det. Eller også står der to ord, hvor der der stavefejl i 89% af dem, eller teksten er direkte kopieret.

95% af alle hjemmesider burde slettes på stedet!

Hmm... Lille Kylling
Kan ikke se problemet. Hvis du ikke kan finde en god hjemmeside at kigge på inde på webbyen, så lad være med at lede og lav din egen i stedet...

det kan da ikke være rigtigt djdaddy
Karl Klokkedal kan da umuligt være taget :)

;-P Lille Kylling
Nææh du har ret http://domains.linkbasen.dk/DomainRegistrationAvalibillityResult.asp?Domain=karlklokkedal&Nic=

jojo Karl klokkedal
Jeg har skam lavet min egen. Hvorhenne står der jeg ikke har det? For du får det til at lyde sådan. Jeg mener bare webbyen burde skifte navn til skrotbyen, er det måske ikke rimeligt?

Men du kan tro jeg har travlt med at skrive i gæstebøger! Det er da trods alt rimelig sjovt.

Du har åbenbart ikke prøvet det, men der er måske 100 navne der passer på din hjemmeside. Det er ikke det der er en anden der har taget den, men det at på 98 af dem står der KKKGGGG fordi en eller anden åbenbart skulle lave en prøve, eller er meget stolt af at der står hej på forsiden. Det mener familien åbenbart gør barnet til noget helt specielt. Jeg synes bare det er for dårligt at webbyen (nu nævner jeg den, fordi den er gratis) ikke sletter alle de sider, hvor man kan se det simpelthen bare er for rent pis folk har oprettet dem. Men det er jo også klart fordi de er gratis, folk gør sådan noget.

jamen djdaddy
det ser jo godt ud :)

Tænk engang Karl Klokkedal
Er der virkelig en der har det rædsomme navn? Det er nu kun for sjov jeg har taget det, jeg lyder sikkert som en gammel sur stodder, men i virkeligheden er jeg en pige på 24, og nej, jeg hedder faktisk ikke Karl, jeg har bare en "forkærlighed" for hæslige navne. Hæhæ

Alias Karl Kuk, eller hvad med Harald Himmelknald? Er det optaget?

Rigtigt nok Lille Kylling
Det er rigtigt nok at ikke alle hjemmsiderne er lige gode, men hvordan skal de så skelne mellem hvilke der skal slettes og hvilke der ikke skal.
det kan jo ikke rigtigt lade sig gøre.

søg og du skal finde djdaddy
http://domains.linkbasen.dk/

let nok Karl igen...
De kan ansætte mig, så skal du bare se!

Fx... Karl Klokkenar igen...
her er bare et par ganske få eksempler, på sider der bør slettes lige nu:
http://www.ole.webbyen.dk/
http://www.peter.webbyen.dk/
http://www.universet.webbyen.dk/
http://www.nar.webbyen.dk/
Det er bare at skrive et navn. Er der nogen her inde, der kan leve uden de sider? Jeg personligt ville nok få svært ved det. Jeg har også selv haft en side der inde, men jeg slettede den, og det er over fem år side, men der ligger faktisk en tom side tilbage der inde den dag i dag, og er til ingen verdens nytte. Nå men held og lykke med at surfe gennem peters spændende side! I får nok travlt!

peters spændende side djdaddy
den har han brugt meget tid på :)

prøv denne side gæst
http://www.vikingetiden.gratissider.dk

Denne side er faktisk et godt eksempel på en ordentlig side, som jeg faldt over i går på onlinelisten.

- men jo det er korrekt at der er mange elendige sider. Man skulle tro at redaktionen var interesseret i at gøre det bedre, for ellers risikerer de jo at folk slet ikke gider at gå ind på webbyen. De ville opnå meget mere ved at gøre det til et ordentligt sted. Min mening.

Så lad være Anonym
med at brug internettet!...
Hvis det irriterer dig så frygteligt meget med disse "dårlige hjemmesider", så burde du måske finde andre steder at søge information og nyheder makker.....
så la vær og piv!...

Helt enig Jan fra Remisen
Jeps. . .det er helt utroligt hvad der findes af intetsigende ævl på de side hos web-byen og lign. Temaet "Se min kat" går ofte igen. . .hahaha

Jan

Æhh. . . Jan fra Remisen
. . .har du selv "lavet" den?

ih ha Karl klokkenar
hvor er vi hellige her hva? Vil du ha jeg skal gå ned på biblioteket og læse om "strik med bedste" eller hva? Der findes jo ikke ordentlige oplysninger andre steder end nettet, nyheder finder du sku ikke i bøger. Jeg mener bare at, nettet er stort, men når nu vi tager alt det gode fra, som netop JEG gerne vil se, så er der 95% tilbage som er det rene lort, hevet direkte op af kloakken, og det kan du ikke komme uden om lige meget hvor "sød" du synes peter plys og hans venner er, som danser inde på Carolines hjemmeside.

Tak Pal
Tak for de gode roser vedr. min hjemmeside www.peters.webbyen.dk.
og ja der er da mange sider, som bare er noget lort, men der er da også mange spændende sider, jeg tror at det bliver svært for webbyen at skulle slette de dårlige sider, man kunne måske foreslå webbyen. at hvis man har en hjemmeside der, skal man logge ind og opdatere sin hjemmeside mindst en gang om måneden ellers bliver den auomatsik slettet, så tror jeg at der vil forsvinde en del sider.