Rød Solhat (Echinaforce) hver dag?

Rød Solhat (Echinaforce) hver dag? Carla
Mit spørgsmål går på, om det er ok at tage Echinaforce hcer dag. Der står udenpå min flaske, at man må tage 3-5 glas af 30 dråber 8 sammenhængende uger i træk.
Jeg vil dog bare gerne have et godt imunforsvar hele vinteren og har et lidt presset semester frem til d.12 december, så for mig ville det være fint at kunne fortsætte. Jeg har så bare gjort det, at jeg tager 30 dråber (et glas) om dagen i stedet for 3-5. Kan mærke at jeg har fået meget mere energi og er rigtig veloplagt til alle dagens opgaver.

Har du lægeekspertise og kan sige god for det evt.? Altså det er jo selvfølgelig ikke værre end at jeg kan stoppe hvis jeg bliver utilpads :0)
Ville gerne ringe til min læge, men hun er så fandens svær at få fat på og når det nu bare drejser sig om et enkelt lille spørgsmål osv....

Jeg tror det godt Minella
uden at jeg kan sige det med sikkerhed.
Min veninde tog det i flere måndeder, da hun ikke kunne komme af med sin fodvorte. Efter at hun begyndte at drikke bare ét glas om dagen af Rød Solhat, så gik fodvorten væk. Hun tog ikke skade at det glas om dagen.

BioStrath jannien
kan bruges istedet for. Det må man tage hver dag, og det er fuldt på højde med Echinaforce. Bare hvis du er nervøs...

Naturlægemidler jkrall
Du kan evt prøve at læse produktresumeet på lægemiddelstyrelsens hjemmeside. Men da der er tale om et naturLÆGEMIDDEL da ville det nok være dumt ikke at anvende det som man foreskriver det. De anbefalinger man finder i pakningen er de man har fundet bedst gennem forsøg. Længervarende brug kunne måske forøge chancer for at du modtager bivirkninger som overfølsomhed for lægemidlet eller allergi over for planten som ligger til grund for lægemidlet.

Kosttilskud jkrall
Hej.
Ved BioStrath er der tale om et kosttilskud hvor der ikke ligger nogen dokumenterede virkninger, da det ikke er blevet gennnemtestet på samme måde som et naturlægemiddel eller et lægemiddel. man ved heller ikke hvilke bivirkninger de kan have.

ok - gode argumenter Carla
tak skal I have. Jeg vil fortsætte med at tage produktet frem til december, så har jeg ikke fået for meget :0)