Rødt rædselskabinet

Rødt rædselskabinet Anonym nr. 2000
R: Vi udelukker ikke rød regering

Det Radikale Venstre åbner alligevel op for en regering med Socialdemokra­terne og SF. Efter at den radikale Na­ser Khader ellers er blevet taget til indtægt for, at han afviser et "rødt rædselskabinet", fastslog folketings­gruppen i dag på et møde, at Socialde­mokraterne og SF alligevel ikke skal føle sig sat uden for døren.

"Jeg mener, som det er den radikale gruppes strategi, at kan vore fem krav opfyldes. Det er vores politiske mål, og derfor forholder vi os ikke til re­geringssamarbejder," sagde Margrethe Vestager, efter mødet.

Margrethe Vestager, som er den radikale gruppes næstformand, understreger, at partiet "først og fremmest" står samlet i sin modstand mod VK-regeringens skattestop.

Afviser kun Fogh og Kjærsgaard
Gruppens formand, Marianne Jelved, som ikke har ønsket at kommentere Naser Khaders udtalelser, var ikke selv til stede på mødet på Christiansborg. Det var til gengæld Naser Khader. Han forklarer, at De Radikale på forhånd kun afviser Anders Fogh Rasmussen (V) og Pia Kjærsgaard (DF)

"Jeg siger, at vi udelukker alle dem, som går ind for skattestoppet, for det medfører økonomisk uansvarlighed. For al det som vi har fået gennem velfærdsreformen, mister vi via skattestoppet. Alle muligheder er åbne, dog ikke Pia Kjærsgaard og Anders Fogh Rasmussen. Det, jeg taler om, er en regering af SF og Socialdemokraterne og med støtte fra Enhedslisten. Det var det, jeg advarede mod. Der sagde jeg held og lykke med det. Men hvis vi skal indgå i et regeringssamarbejde, så vil vi have vore krav igennem," forklarede Naser Khader, som i går forklarede, at en sådan bogstavkombination betyder en national "bankerot".

SF's drømme fik nyt liv, da Socialdemokraternes politiske ordfører, Henrik Sass Larsen, i går åbnede op for, at SF godt kan komme med i regering. Han kaldte samtidig SF for Danmarks næstbedste parti, selv om Socialdemokraterne understreger, at de stadig foretrækker at sidde i regering med kun De Radikale.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-5565512.html
-------------------------------------------------------

Puh jeg ryster allerede ved tanken... der er ikke plads til flere lange fingre i mine lommer!

Hvor er det nemt Ha ja!
at have meninger når man er anonym, men se dig om måske ikke lige ved din næse, men ud over den, se på gader i byerne, hjemløse, kontant hjælps modtagere, mødre i hårdt arbejde uden meget at leve for og der er stadig flere der bliver fattigere på grund af det du lovpriser, stig ud af bilen og brug toget, bussen, cyklen, ja man kan enda gå på sine fødder og så se hvad der er ved at ske i Danmark lige nu, hvorfor er du bange for, at folket ryst bestemmer.

Så flyt ! Karryna
Nåh, det er synd for dig. Vi lever i et frit land, så når VK-regeringen har tabt valget i 2008, står det dig jo frit for at finde et andet land at udøve din egoisme i !

Hellere socialister end DF som støtteparti m35kbh
Det er jo beklageligt at SF måske får ministerposter efter næste valg, når nu man ikke er så vild med SF, men fandme hellere SF end Dansk Folkeparti som også vil have ministerposter efter et nyt valg.

Jeg vil hellere have for meget humanisme og for meget stat end en regering som er afstumpede og tror fattigdom og sociale problemer løses med flere pisk og mere straf.

Jeg ville ønske at regeringspartierne personligt havde stiftet bekendtskab med samfundets bund i stedet for bare at antage at ole med guldbajerne er en nasserøv, når han egentlig bare er dybt ulykkelig over det forliste ægteskab etc.

Det samme med den tunge gruppe af indvandrere. De kommer kun fremad ved at vi opkvalificerer dem og giver dem muligheder. Men det kræver utraditionelle løsninger som ikke lige er min kop the. Læste f.eks. at man i Århus havde ansat en tante i en tyrkisk familie på 64 medlemmer som deres socialrådgiver og efter et par år var stort set hele familien rettet op og i arbejde.

Hvad med dig selv JØRVEN
Hvorfor flyttede du ikke i 2001????+

Stå fast. Karryna
Jeg bliver i Danmark, og betaler min skat med glæde. Jeg tror på, at fornuften atter vende tilbage. At mere end 50% af folket kan tænke, næste gang der er valg. Hvis ikke... Flytter jeg gerne!

Det kan man da............ Hahahihaha
........kalde et selvmål af rang. Det sidste sosserne skullle gøre, hvis de ville genvinde magten, er da så meget som at NÆVNE Sf. Totalt til grin, men nu kan vi da være sikre på en borgerlig regering i MANGE år endnu.

Føler du dig mindre Dolph
anonym fordi du kalder dig Ha ja!?