Røgforbud på arbejdspladser i 2010

Røgforbud på arbejdspladser i 2010 hallodu
Så ryger der åbenbart et af de store huller i den nuværende lovgivning.

EU kommissionen vil have at der indføres total forbud mod røg på arbejspladserne i 2010.

http://fpn.dk/liv/krop_valvare/article1496532.ece

Det vil først og fremmest betyde at små beværtninger eller lignende ikke længere kan blive undtaget fra rygerloven, hvilket jo er dybt godnat.

Der står ikke nærmere hvad det ellers betyder, men det må formodentligt også betyde at rygning i enkeltmandskontorer bliver bandlyst.

Det er et rigtigt godt forslag. Der står ikke om der bliver totalforbud, således at rygekabiner også bliver fortid. Rygekabiner kan i nogen situationer virke, men det er også set at de ikke reelt fungerer. Flere og flere virksomeder har da også en rygepolitik, hvorefter rygning kun er tilladt på udendørsarealer, hvor det ikke generer de andre ansatte. På den måde undgår man de dyre kabiner, der også koster penge i drift, vedligeholdelse og rengøring.

Nogen virksomheder tillader endda slet ikke rygning på deres arealer. Dette sker af hensyn til deres forsikringsforhold og branding. Dette kan også være begrundet i at deres leverandører og kunder kræver at der ikke ryges på virksomheden.

Et totalt røgforbud på arbejdspladserne vil være et kæmpe fremskridt på arbejdsmiljøområdet og vi vil så slippe af med alle de åndssvage undtagelser og afgrænsningsproblemer. Ansatte skal sikres mod tobaksrøg uanset hvor de er ansat. Længere er den faktisk ikke [;)]

nul tobak allo allo
så er det på plads. let og elegant. nemmere bliver det ikke. så må vi bare håbe at rygerne har celler nok til også at forstå det. [:D]

tak for endnu et godt indlæg ud af rigtig mange[:D]

allo allo

Sangforbud på arbejdspladser i 2010 haIIodu
Så ryger der åbenbart et af de store huller i den nuværende lovgivning.

EU kommissionen vil have at der indføres total forbud mod sang på arbejspladserne i 2010.

http://www.prudentia.dk/gaardsangertraef.html

Det vil først og fremmest betyde at små beværtninger eller lignende ikke længere kan blive undtaget fra sangerloven, hvilket jo er dybt godnat.

Der står ikke nærmere hvad det ellers betyder, men det må formodentligt også betyde at sang i enkeltmandskontorer bliver bandlyst.

Det er et rigtigt godt forslag. Der står ikke om der bliver totalforbud, således at syngekabiner også bliver fortid. Syngekabiner kan i nogen situationer virke, men det er også set at de ikke reelt fungerer. Flere og flere virksomeder har da også en sangpolitik, hvorefter sang kun er tilladt på udendørsarealer, hvor det ikke generer de andre ansatte. På den måde undgår man de dyre kabiner, der også koster penge i drift, vedligeholdelse og rengøring.

Nogen virksomheder tillader endda slet ikke sang på deres arealer. Dette sker af hensyn til deres forsikringsforhold og branding. Dette kan også være begrundet i at deres leverandører og kunder kræver at der ikke synges på virksomheden.

Et totalt sangforbud på arbejdspladserne vil være et kæmpe fremskridt på arbejdsmiljøområdet og vi vil så slippe af med alle de åndssvage undtagelser og afgrænsningsproblemer. Ansatte skal sikres mod syngeri uanset hvor de er ansat. Længere er den faktisk ikke

Jamen så komododragon
glæd du dig til 2010 Fru Bonghoved.

pudsigt professionel unl.
spamtrolden svarer også altid bekræftende på sine egne indlæg.

Dumhedsforbud bliver også manden1
indført, så hallodu bliver arbejdsløs

c ase un ca se analfabetiskanomad
--------------------------------------------------------------------------------

Case against cigarettes

I was baffled by the report “Saudi Arabia sues cigarette agents” (Oct. 21). It is an utterly senseless move. Is there any cigarette smoker in the Kingdom who is unaware of the dangers of smoking? Soon we will see people blaming General Motors and Toyota for the death of young Saudis because they are making cars that are too fast for the young drivers to handle.Farzan Chishti, Riyadh published 29 October 2008