Rabligal Fædrelandskærlighed!

Rabligal Fædrelandskærlighed! aristoteles
De rabligales placering i dansk politik har altid været mig en gåde. I disse dage for 60 år siden sad partiet i regering da Danmark fik tilbudt at få Sydslesvig tilbage, men den rabligale regering sagde nej tak. -At et land således helt uden ydre pres, afstår for generhvervelse af tabt landområde, er vel enestående i verdenshistorien! -Var det mon partiets daværende forsøg på kulturberigelse? - hvadenten, så har det tilsyneladende ikke ændret sig siden!

I disse tider er det de rabligales store vision at slippe af med det danske sprog, -godt supporteret af den øvrige venstrefløj, med enfoldighedslisten som trofast partner. -Der findes ca. 5.000 sprog i verden og dansk er eet af de 100 største. -MEN det er ikke stort nok for de rabligale & co., der betragter det som en beklagelig historisk fejludvikling at det danske sprog overhovedet findes -og vel også på kant med menneskerettighederne at Danmark overhovedet findes, -navnligt når man betragter disse to partiers åbenlyse, intense kamp for at få fædrelandet til at føre en så selvudslettende politik som muligt.

realisten

Gad vide HAM
om de er muslimer bag facaden...

måske HENDEs
det kunne tænkes?

De radi-splitter-rablende-gale komododragon
har som højeste mål at afvikle og tilintetgøre Kongeriget Danmark.

Seneste skud på de radikales "Afvikle Danmark" kampagne var da de ønskede at give det danske sprog et ordentligt skud for boven, ved at indføre Engelsk som officielt sprog på linie med dansk.

Det uanfægtet advarsler fra Dansk Sprognævn som ikke er i tvivl om at det vil forpure det danske sprog.

Jeg håber ved gud ikke at Marianne Jelved nogensinde bliver statsminister.
Tænk at skulle fortælle skolebørn i andre lande at damen på billedet her er danskernes statsminister.
http://www.dnl.dk/pict/artikelfotos/tudsefisk.jpg

Åh for himlens skyld, lad det aldrig ske.

De radislime anonym44
burde man omdøbe dem til.
Men lad os nu se hvordan det går til næste valg.

det gør det aristoteles
heller ikke - så dumme kan danskerne simpelthen ikke blive, det nægter jeg at tro på.

dét parti har ikke gjort andet end at slingre sig igennem, -den ene gang til venstre, den anden gang til højre -alt efter hvilken vej vinden blæste. - man må som et rimeligt hæderligt menneske, græmmes!!

realisten

du mener: radi-slime? aristoteles
fint med forandringer.

mvh

Danmark til Ejderen !!! Mand28
Du er jo gal mand :D

det er vist ikke dig.... aristoteles
som helt har fulgt med i historietimerne!!

eller også er du indoktrineret af de "rigtige" personligheder, som passer lige nøjagtigt ind i dit lille forstokkede og forvrængede verdensbillede.

Verden måbede da rabligal-regeringen efter krigen overlod det GAMLE DANSKE land til det Nazi tyskland, som havde holdt OS besat i fem år og forvoldt millioner af uskyldige menneskers liv, før den FRIE VESTLIGE DEMOKRATISKE VERDEN KUNNE starte at fungere på civiliserede vilkår.

Vi var laughing stuff og er det stadig.

og samme parti!! med medløbere kører stadig højt og flot videre, som intet var hænt!!!!!!!!!!! -læs mit indlæg een gang til og tænk....

har DU det godt?????????????????

realisten, den vidende!!

tilføjelse::: aristoteles
"hændt"

Undskyld Mand28
Nu kan jeg godt se det. Jeg havde det bare ikke så godt da jeg var løbet tør for metadon. Men nu har jeg lige fået fat noget nyt, så nu kan jeg tænke klart igen :)

Flere meninger om den sag :-) matte-gok
1. Afstemningen i 1920:
Hvis Sønderjylland var blevet ét område i stedet for at være skilt op i to, var det hele gået til Danmark.

2. "Delingen"af Tyskland efter 2. verdenskrig:
Hvis Danmark havde forlangt at "Danmark til Ejderen", var det også blevet sådan.

Så langt har du ret.
Men det er så også det hele.

Overalt hvor der er mindretal hen over grænserne, bruges Danmarks håndtering af Sønderjylland som skoleeksempel på, hvordan sådan noget BØR løses.

Ikke ride på sejrens bølge og rage det til sig, der kan hentes.
Ikke underkaste sig mennesker, der helt klart ikke ønsker at være borgere i et andet land.

Lave gode aftaler for mindretallene på begge sider af grænsen - skoler og foreningsfrihed med støtte fra "moderlandet", særregler for politiske partier, så spærre-klausuler på 5% (Tyskland) og 2% (Danmark) ikke gælder for mindretallene.

"Vi var laughing stuff og er det stadig." - Tværtom, unge mand, vi havde statsmænd, der kunne tænke længere end deres egen næsetip, ja endda længere end til næste valg.

Tyskerne i sydslesvig Mand28
var jo blevet fordansket idag og nogle af dem var sikkert skredet deres vej. Så vi havde sikkert alle været glade alligevel.

Du kender din materie, kan jeg se *LOL* matte-gok
som om at hjemmetyskerne i Sønderjylland er blevet "fordanskede" efter 86 år :-)

Men selv de kan se det fornuftige i den ordning, der blev lavet dengang, så det er begrænset, hvad der er af ballade over det i dag.

Men HVIS Danmark havde rakt til Ejderen, havde vi haft den samme ballade som i Schlesien. Og hvis du kigger lidt på de økonomiske evner, vil du måske opdage, at Tyskland har lidt mere at gøre godt med til undergravende virksomhed, end Danmark har.

Ja når man.. Mand28
..ikke magter at debattere må man jo gribe til den slags platte kneb ^^ Var det ikke dig der beklagede dig højlydt over at dit nick blev kopieret ? Det er sgudda dobbelmoral, men det ligger dig jo ikke fjernt :)

Og det var så heller ikke mig der skrev det :P Mand28
Kunne jeg måske slippe for at blive en af dine personlighedsspaltninger Aristoteles ?? Eller er jeg virkeligt nødt til at lave en konto for at undgå det her ? :P

Og der er vi jo enig Mand28
Min overskrift med ejderen var ironisk, og henviste til retorikken i det indledende indlæg. Du debattere imod en kopist, sandsynligvis aristoteles :P

Ro på :-) matte-gok
Jeg kan godt læse forskellen, selv om det er skrevet under samme nick.
Det er ganske afslørende at skrive på SOL - selv "anonyme" er genkendelige på deres vinkel :-)

hehe... rdl9
Nogen kører jo en ganske speciel stil :P

Jamen hvem var det så Mand28 ...
Matte-Gokke?

det er hér du aristoteles
tager så gruelig fejl...

dengang var der ikke TV, internet eller information, så de rabligale solgte simpelthen vores gamle land til Nazi-tyskland - hele verden troede det var en vittighed, efter at DK havde været besat i 5 år - DET land som retteligen var og ER dansk!! glem ikke det!!!

hvilket ugudeligt enfoldigt parti kunne gøre dét andet end de rabligale eller enfoldighedslisten, hvis de havde fandtes på det tidspunkt, jeg spørger?????????????????

anden del af INDLÆGGET?? aristoteles
handler om de rabligales dybt utroværdige, landsskadelige virksomhed, helt frem til i dag, med hjælp fra den øvrige venstrefløj, ikke mindst, enfoldighedslisten!!!

Hvorfor kommenteres kun på datidens landsforræderi og ikke på dét der foregår i dette selvsamme øjeblik?? - eller er det for pinligt?? - det er måske nemmere at fortie eller forbigå i tavshed???????????????

Ro på :-) Guess who
Jeg kan godt læse forskellen, selv om det er skrevet under samme nick.
Det er ganske afslørende at skrive på SOL - selv "anonyme" er genkendelige på deres vinkel :-)