Racisme i trafikken.

Racisme i trafikken. Overhalet
Er det ikke urimeligt at færdelsloven kun gælder for de 'hvide'????

OK - groft nok. Men for fanden hvor er det svært at overse hvordan der køres i og omkring perkistan (ja jeg mener Gellerupparken ved Århus). I dag på vej ud af Silkeborg kører jeg forbi en lang kø af biler, som er på vej ind mod Århus. Jeg kommer ikke langt før jeg ser 2 biler fyldt med 2g'er overhale den snart 200 meter lange kø i midter sporet (dvs. hen over samtlige spærrefalder over adskillige afkørsler. Men hvad, vi har jo bare at acceptere det, for hvis vi gør modstand kan vi risikere liv og helbred (og det er jo fakta) - men ok de kommer jo også fra en anden kultur og vi er jo selv ude om at de er blevet som de er. Og 'de' er dem alle sammen - NEJ ingen generalisering her, men der var bare mere end én person i bilerne.

Alle indvandrere kan ikke være i én bil. Knud Opstein
Ufatteligt at nogen tør køre så tåbeligt. Se blot hvorledes det gik Jörg Haider.

De tror, de har kontrol over situationen. Og det har de måske også i 99% af tilfældene. Men pludselig sker der noget uventet, som de ikke havde kalkuleret med, og så går det grueligt galt gang nummer 100.

Danske unge kører også råddent. Sabrina Jylland
Så det lige i Station 2. Han havde lige fået nyt kørekort for en måned siden, efter at have mistet det en gang. Og nu fik allerede et nyt klip og en stor bøde.

Hvad pokker skal der til, for at stoppe sådan en idiot?

som de gør i mellemøsten p.o.t
klip hans fødder

I KBH kan I gætte?
er det både busser og taxier, man som cyklist (dansker) skal vare sig for. De kører jo som i hjemlandet, muslimistan, som om fanden (eller allah?) er i r.ven på dem?

Pas på - snart overtager de landet...


mvh.
en dansker der stemmer på i ved hvad?

Desværre nok kun en mulighed: gyffe
En stor solid lygtepæl.

ja de AH88
vender jo også røven i vejret når de ber til deres (af)gud.Ikke sært at de får deres bagdel på komedie.De har nok ikke færdselsregler dernede.Alt går jo efter deres sygelige sharialov.

Indvandrere kører dårligere. Perletand
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1923188.ece

- de spænder heller ikke ungerne fast i bilen, indvandrerbørn er overrepræsenterede i ulykkesstatistikkerne når de færdes alene i trafikken.

Bemærk at undersøgelsen kun skelner mellem norske eller ikke-norske statsborgere, så problemet kan sagtens vise sig at være langt større da der sikkert er en masse 'nye' nordmænd som bare ikke tæller med..

Nu lukker du Taxachauffør
I er noget af det værste der er sket for København, ren anarchy, ingen af jer følger reglerne, cykler som sindsyge, over for rødt, selv med børn bag på i burde få taget fra jer.

Hver vagt er jeg ved at køre nogen cyklister ned, hvor 70 procent af situationerne er det ikke MIN SKYLD, men i opfører jer som om det er.

Ingen vige pligt, ingen holder tilbage for buspassager, ingen holder tilbage for fodgængere i et felt.

Og jeg har kun en ting at sige, det burde være fuldt lovligt at slå en cyklist ihjel som kører over for rødt, for de må kører rundt med dødsønsker, det må være som en form for euthenasia..

Hilsen en DANSK chauffør.

P.s, nu er det billisternes tur. Idag kører alle som taxachauffører, Dansk eller fremmed bag rettet, EGOER helle bundtet.

MAN GIVER IKKE BLINK SAMTIDIGT MED AT MAN SVINGER, bilisten bag dig har ikke SYNSKE EVNER.

Og truer man folk med tæsk fordi man bliver dyttet af, SÅ ER DET DU SKAL NED TIL DEN NÆRMESTE POLITI STATION, så du kan aflever kørekortet, for du har intet at gøre i trafikken.

Dansker Taxachauffør
Kører generelt dårligere end ræsten af Europa, og har en masse de kunne lærer af vores Svenske og Tyske naboer.