Racister og psykopater

Racister og psykopater master-of-domestics
Er der en sammenhæng imellem racisme og psykopatiske træk?

Jeg må indrømme, at tanken tit har strejfet mig, når man læser indlæggene her. Eller når man støder på den almindelige ”bodega-racisme” ude i den virkelige virkelighed.

I Danmark har vi (som alle nok ved) en stor udtrækning af politisk frihed. Vi har ytringsfrihed, foreningsfrihed, tros- og tænkefrihed. Hvilket betyder at vise former racistiske ytringer og handlinger er lovlige, selvom andre former for racistiske ytringer og handlinger selvfølge er ulovlige.

Bliver racismen bare en metode, som vise psykopater bruger til legitimere deres psykopati med? De fleste mennesker finder jo udprægede psykopatiske træk og handlinger for umoralske, når de finder sted på det personlige og upolitiske plan.

Bruger vise psykopater så racismen til at politisere og generalisere deres psykopatiske træk for at vinde accept? Man kan vel næppe kalde rendyrket racistisk ideologi for realistisk realpolitik i dagens Danmark.

Link om racisme og jura: http://www.cfje.dk/cfje/Lovbasen.nsf/0/06e9df99bd796243c1256d4b003ea258?OpenDocument

lene som ikke kan køre bil mis1234
hun må d¨være et bud på årets torsk .og meget hurtigt sige FARVEL til folketinget

Lige præcis de to Anonym
ord "racist" og "psykopat" bliver brugt i flæng og uden grundlag.

De smides i hovedet på samtlige til højre for socialdemokratiet... ordene er mere brugt som skældsord end i deres egentlige forstand... i disse tider.

Det er sjældent at møde rigtige racister i Danmark! Og en psykopat-racist... tja, sådan en har jeg aldrig hørt eller set!

Rigtigt. Mjølner.
Og de røde elsker også at kalde alle til højre for Socialdemokratiet "Nazister"...... hvilket de har totalt misforstået da Nazi stammer fra DNSAP som betyder Tysk National SOCIALISTISKE Arbejderparti......... *GGG*

Ja der en PS.
en sammenhæng mellem psykopatisme og racisme. Først og fremmest hos mennesker der aldrig har været uden for egen dør; dermed menes været i arabiske lande og arbejde. Havde racisterne været i Emiraterne for 10 år siden, havde de haft noget at heve deres mening i.
Skabsracisterne der aldrig har været udenfor landets grænser for at arbejde, har jeg INGEN respekt for. De har ikke oplevet pisk af en kollega på det store torv i de arabiske lande.
De der har været udenlands i 80erne har lidt at have deres racisme i. Vi oplevede det på egen krop, altså den omvendte racisme.
Vi var de vantro man kunne pisse på som man havde lyst til.

Vi fortsætter lidt endnu. PS.
Prøv at gå ind på Arabiske avisers hjemmesider og find ud af hvad racisme er. Der vil man opleve en form for fremmedhad der ligger langt udover hvad Mohammedtegninger kan opvise. Det er tilsvining i en grad der ligger på den anden side af anstændighed, uanset hvilken politisk indstilling man har eller religion. Der er endnu ingen der har turdet gøre opmærksom på dette forhold. Tænk at mennesker kan opleve/se på denne måde. Det er ufatteligt.
Jeg græmmes, også i min tro på at religioner nogensinde kan lære at leve side om side.

Hvis jeg adskiller krampen
disse ovenstående fra hinanden, synes jeg måske at racismen kan udspringe af et gruppetilhørsforhold, hvor det, at være psykopat, står alene med en mere isoleret kompleks baggrund.

Altså psykopater eller sociopater, har deres definition ud fra, at de ikke kan leve efter den normbestemte struktur i det gældende samfund – modsat individet perfekte tilpasning til samfundets normer, rummer risiko for, at sådant et menneske kan udnyttes til alt muligt, som godt kunne være af racismens karakter.

Hvis man er racist? - tror jeg at det blandt andet er grundet opvæksten, som får en højere enhed med pligtopfyldende proteser evt. tilpasningen, der bliver nødvendige, når fundamentalt mangler. Et sådan individ ville underkaste sig hvilken som helt ideologi, bare den har en fælles rod.

Hvor en psykopat tørster efter individuelle gevinster igennem hans handlinger og jeg tror ikke, at han ville have kapacitet til, at kæmpe for en fælles sag? – og ikke her ville der være en mulighed for, at udnytte dennes sind til hvilken som helst ideologi – for han har hans egen.

Det eneste jeg kan komme på lige nu, er at de tilfælles, for mig er grænseoverskridende?

Men alligevel kan jeg godt se din pointe jo mere jeg tænker over dit spørgsmål? – spændende tanke, jeg bliver lige nød til, at gumle længere over den :) – også må jeg blankt indrømme, at tiden løber fra mig og jeg har ikke læst vedhæftet link, jeg vender tilbage og læser.

:) Krampen

Du har tildels PS.
ret i dit synspunkt. Som jeg skrev i mit indlæg er muligheden for at blive racist også de oplevelser du har haft livet igennem. Nemlig ved at arbejde i de arabiske lande, hvad det så end måtte medfører.
Ellers kan jeg kun give dig ret.

Det tror jeg ikke :) modild
Dermed ikke sagt, at de ikke optræder begge på en gang i samme person, men generelt tvivler jeg stærkt på, at de i et eller andet omfang betinger hinanden.:)

Begreberne bruges meget som skældsord, som en anden debattør også fremhæver, men tillige med det formål, at afgrænse sig fra den, man skælder ud, og det er vel om noget negativt og uselvstændigt.:)

Rascisme er jo klart tilstede, i det omfang at man peger på en hel befolkning. I dag er der en lidt nyere definition af rascisme i tillæg til den klassiske begrebsdefinition, der går på race, nemlig kultur-rascisme.

Denne form for rascisme er jo ganske betydeligt tilstede, og vel den eneste der kan siges at være tilstede.:) Det mener jeg fordi, at ingen mere er så umanerligt debile, at de tror på den anden forklaring.:)

De glidende eller flydende overgange mellem diskriminering, fremmedfrygt/had og egentlig rascisme er vanskelige at præcisere, men det uanstændige i disse mange angreb, vi for tiden skal lægge ryg til, er ikke til at tage fejl af, vil jeg mene.

V.H. Modild

jada:) Modild:)
Joda, jada, bare se på mig:)))
Knaldperle:)))