Radikalt Kollektivt Selvmord!

Radikalt Kollektivt Selvmord! aristoteles
Ja ikke, -og efter min overbevisning vil dette lille slingrefise parti ikke blive savnet. Uden indflydelse siden 2001, og nu krakelerer de sidste stumper, efter èn lang serie af selvmål.

Jelved som nonchelant slog ud med armene og meddelte underklassen, at hun var den kommende statsminister. -Der var ikke et øje tørt.

Elsebeth Gerner Nielsen som promenerede i en slags burka, på Gl. Strand. Det blev for meget for Naser Khader, som meldte sig ud. Gerner Nielsen er nu på designer højskole i Kolding.

Morten Helveg som stillede op til partiledervalget mod Margrethe Vestager i 2007 og tabte. Han har, eller er holdt i baggrunden siden.

Og så sidste skud på stammen. Ammitzbøll har meldt sig ud af partiet, efter at have kaldt Vestager en elendig leder og ansvarlig for partiets fortløbende tilbagegang. Vestager har handlet forræderisk ved at ændre mening om 24-års reglen, plus gå enegang med Thorning før sidste valg! - Med andre ord, Emil mener at hun burde have fulgt partiets sædvanlige strategi, -vente og se udfaldet og så tage stilling!

Så nu er gode råd dyre for den lille håndfuld radikale tilbage i salen, -spærregrænsen nærmer sig. Skulle vi være så heldige? -vil de blive savnet??

realisten.

De får 13 tal for underholdningen komododragon
men ja, det kunne se ud som om de er ved at slingre sig sig selv itu.

I de radikale er der højt til loftet med der er åbenbart ikke langt til døren[:D]

De kunne jo. Mjølner.
Stille op til næste udgave af "vild med dans" sammen med Enhedslisten som sandsynligvis heller ikke har andet at foretage sig efter næste valg !. [;)]

...og hvis ikke de vinder komododragon
får dommerne trukket Gerners burka over hovedet imens de får en verbal overhaling med Line Barfods rundsavsstemme.

Nemlig !. Mjølner.
Tror jeg vil se "vild med dans" hvis dette bliver tilfældet !.......[:D][:D][:D][:D][:D]

jov tak socrates
eller de har slingret så meget at de er blevet rundtossede?

men på den anden side så! -lad os nu se! -i princippet så! -man burde!

ALLE andre burde, -aldrig èn selv - altid fyldt med gode ideer og gode råd til ANDRE for fremtiden, og kritik af ANDRE for fortiden!

altid tale i "tredie person" -aldrig: JEG eller VI mener.

en ynk.

mvh

På høje tid. la34sf
Det er da et fremskridt at de selv kan begynde at se at DK mest latterlige parti står ved gravens ran, de har da heldigvis ikke kunne lave flere ulykker de sidste 7 år, og kommer forhåbentlig aldrig til det igen, de har om nogen været skyld i at DK i øjeblikket har over 300,ooo mullaer rende de rundt hvor a de 100,ooo øjeblikkeligt skulle sendes hjem, nogle af de andre kan måske reddes for får megen mulla indflydelse.

Den nye strategi..... Biograf-elskeren
er fortsat kaos med den venstreorienterede "dronning" Magrethe i spidsen

http://www.berlingske.dk/article/20081018/politik/710180040/

Tjaah, nu er filosoffen... socrates
jo normalt ikke af den skadefro type, -og på ingen måde i dette tilfælde.

Men glæde kan man vel nok tillade sig at fremvise, når udviklingen går i befolkningens og fædrelandets retning og interesse!!

Hvilken søvn der venter!!

med de kærligste hilsener.

realisten.