Rapport om Bill Bowens rejse til Frankrig, Belgien

Rapport om Bill Bowens rejse til Frankrig, Belgien eks-vidne
En google oversat udgave

En telefon samtale var blot foretaget med Bill Bowen, der på omkring 1:40 i dag, 7 oktober 2008, blev kontaktet i diverse hjem på en rasteplads i løbet af omkring 3 timer i en lufthavn i New Jersey.

Han siger Watchtowerites i Frankrig kaldte ham Le Bete Noir, der kan oversættes som Boogey Mand, som de er så rasende over hans udsætter den kendsgerning, at de skjold pedophiles. De bestræbelser, som Frankrig-baserede venner hjælper Silentlambs vil blive reverberating for de kommende år.

Skarpt, han lagt blomster og en symbolsk lam på graven af Joelle Daouas, et ungt Jehovas Vidne, der begik selvmord en måned efter indgivelsen en politirapport om at blive voldtaget af en af de "brødre" blandt JWs hvem vagttårn ikke ønsker intetanende JWs at vide om. Der vil helt klart være billeder på vej op på Silentlambs.org af denne.

Faktisk omkring 1000 billeder er taget af Bill, mens han var i Frankrig, og han vil være at slippe i det mindste nogle af dem på webstedet på http://www.silentlambs.org hvor du kan se dem, når de bliver tilgængelige.

Han blev spurgt om en fransk avis der siger en tredjedel af JW børn er i fare for at blive molested ved pedophiles i JWs eller selv har været molested, og han bemærkede han selv sagde ikke, at.

Det ser ud til, at dette kan have været det, som nogle andre personer, såsom de franske nyheder forfatter fortolkes fra data eller oplysninger til at betyde.

Fortræffeligt, også vil der være to dokumentarprogrammer om seksuel coverup krise. Man vil være i og fokuseret på Frankrig. De øvrige vil blive en Belgien produktion.

Han beskrev den indsats, Silentlambs, andre nyttige grupper og regeringen i Frankrig som en klar succes.

Siden 1972 vagttårn har fortalt sine Organer ældstes de behøver ikke slette medmennesker ældstes, der indrømmer, at pædofili forudsat flere år (2-3) have bestået og pædofil ældstes tilsyneladende stadig har "Jehovas velsignelse," hvilket betyder, hvis den ikke-Ældste JWs er ikke klar.

Så bestemt ikke alle JW ældstes er pedophiles, men dem, der er blevet akkumuleret siden 1972, antændt krise, der er på verdensplan. Sådanne pedophiles er næsten 100% sandsynlighed for at reoffend og de også oftest har mange ofre.

LeMonde, den 2 oktober 2008


På en måde roman til Frankrig, flere hundrede afsat medlemmer af den kristne bevægelse protesterede onsdag den 1 oktober, foran præfekturet regeringen på Epinal at udtrykke deres harme over ondsindede bemærkninger og afgifter af pædofili "graves op af deres modstandere, i henhold til Guy Canonici, formand for Kristeligt Forbund af Jehovas Vidner i Frankrig.

I spidsen for denne "uenighed om" er vanskeligheder med hensyn til opførelsen af en efterfølger for den regionale gudstjeneste i den lille by Deyvillers, tæt på Epinal og angreb fra anti-kult foreninger som disse ved en amerikansk tidligere Jehovas Vidne, William Bowen, der har været på turné i Frankrig siden den 3 oktober.

Silentlambs grundlægger Bill Bowen har fremlagt oplysninger, der dokumenterer, at "en tredjedel af de børn af Jehovas Vidner har været eller er i risiko for at blive seksuelt misbrugt." (Kommentar: Bill siger, at han ikke siger det statistiske af "en tredje", så det kan være nogle person som reporter fortolkes nogle data - med rette eller urette - at vise en sådan figur) Hans påstande blev præsenteret i Paris sammen med de øvrige partier i den anti-kult kampen, og især dem i den nye formand for den fællestjenstlige mission for overvågning og bekæmpelse af sekteriske bevægelser (Mivilludes), Georges Fenech, som ledede en parlamentarisk kommission til undersøgelse i 2006 har bekræftet, at "45.000 Jehovas Vidne børn" er fanget i en "kult situation."


Foreninger gerne ADFI (Association for Forsvar af familier og individuelle ofre) bekræfter også, at Jehovas Vidner er "beskyttende" af seksuelt misbrug syndere og har betalt off ofrene til at købe deres tavshed. "I årevis vores religiøse anliggender kontor har givet instrukser kræver at kende seksuelle overgreb skal indberettes, "tællere Mr. Canonici. Canonici.

Stéphanie Bars reporting. Artiklen bemærker, at opførelsen af en regional forsamling Hall for nogle 20.000 helliget Jehovas Vidner er blevet blokeret på Deyviller (befolkning 1500) siden 2004 af en lokal forening der. Hubert Sylveste af sammenslutningen ledsaget Bill Bowens i Deyvillers på tidspunktet for en konference, der fandt sted, før et hundrede mennesker. Stéphanie Barer rapportering.

WATCHTOWERITES forsøge, men kan ikke stoppe SILENTLAMBS i Europa !!!!!!!!!

Følgende link er til en blog, der er på fransk. For at give dig nogle oplysninger, den fortæller om Silentlambs gå i Europa-Parlamentet i Bruxelles, som også er hovedstaden i Beligium en nation, der støder op til Frankrig.

Watchtowerites var på udkig og skygget Silentlambs hjælpere. Bloggen bemærker, at vagttårn var blevet varskoet, at Silentlambs blev kommende eventuelt ved en mole, men det skal bemærkes, (ud over, hvad bloggen siger) at anekdotisk rygter undertiden viser Watchtowerites eventuelt gør aflytning, ikke så overraskende i betragtning af, at organisationens politikker hjælpe med at beskytte pedophiles på bekostning af børn som ofre.

Trods bestræbelserne på at blokere for deres indrejse, fire Silentlambs tilhængere herunder Bill Bowen og fru Charline Delporte der er en forening for at hjælpe ofrene var i stand til at komme ind med en kontrollampe fil af dokumenter udsætter vagttårn coverups etc om pædofili.

Det var en rigtig scene. Der var mennesker filme begivenhederne, og en Belgien tv-hold fulgte Silentlambs hjælpere. Billedet her viser Bill med et par andre mænd og en gruppe af mine damer alle fast besluttet på at kæmpe for pedophiles.

Dette spørgsmål handler ikke om "religion" i sig selv, men om kriminalitet af pædofili. Networking pedophiles inden JWs er blevet akkumuleret siden 1972, det år, at vagttårn fortalte Jehovas Vidne ældstes at de ikke har til automatisk at slette medmennesker ældstes som tilstod at pædofili forudsat flere (2-3) år var gået, og de tilstod, "angrende" pædofil Ældste syntes at stadig nyde "Jehovas" favor.

Ted Jaracz, Don Adams og deres kammerater er forkert at kalde pædofili en "synd." Som Barbara Anderson har bemærket, er det ikke bare "en synd", men "en forbrydelse." Det skal altid, overalt blive indberettet til politiet på en gang. Enhver, der har begået pædofili må aldrig nogensinde blive sendt prædike på døre, selv om lokale ældstes påstand imellem sig, at han er "angrende".

Statistisk i nærheden af 100% af pedophiles igen fornærme. Solomon sagde, at der er et sted for alting, og når de anvendes til pedophiles betyder det, der er ikke plads til dem at gå sammen i bilen grupper med intetanende JW kvinder og børn og i stand til at se offentlighedens børnene, når banker på døre, der på JW get-togethers med JW børnene osv.

Kærlighed til vores kære, art JW familiemedlemmer og venner er 100%, men Watchtowerites i deres blinde hengivenhed til billedet af vagttårn organisationen gør en ond gerning. Op med god JWs om at Kristus; ned til fængsel med onde, kriminelle Watchtowerites.

http://therese.blogspace.fr/r48594/Religion-et-sectes/

Mere lige i ca SILENTLAMBS i Frankrig !!!!!!!!!!!!

Det tilføjes, at Bill var en JW omkring 43 år, excommunicated for opsigelse vagttårn's hykleri om ofre for misbrug, at der er nogle 23.000.

Siden den første dag, personer, der har ansvaret for organisationen har afvist, at der er ofre (af seksuelle overgreb). De kender problemet, men nægter at behandle det. De fortsætter med at skjule det. De er onde mennesker. "Bekræftede Mr. Bowen, formand for" Silentlambs "forening.

Når katolske børn er molested det bliver meldt til politiet, men vagttårn har haft JW forældre rapportere det til JW ældstes, hvilket resulterer i en coverup. The city hall government of Deyvillers is blocking the building of 43 hectares assembly hall. Den rådhuset regering Deyvillers blokerer for bygningen af 43 hektar samling hallen.

I 2007 JWs opfordret til opløsningen af den indsigende Aded organisationen, beskylder den for at skabe "en systematisk smædekampagne" ved at udføre "handlinger af diskriminerende karakter for at forhindre opførelsen af en bygning for tilbedelse." The magistrates' court at Epinal turned them down May 2007. Magistrates' Court i Epinal slået dem ned maj 2007.

http://www.lemonde.fr/web/depeches/0,14-0,39-37167027@7-40,0.html http://www.lemonde.fr/web/depeches/0 ,14-0 ,39-37167027 @ 7-40,0. html


Manjana

skrammende læsning. sveland
Der står at de vil have en bygning til tilbedelse.
heh den kunne godt misforståse. til at de tilbeder bygninger.

men det kan jo være noget nyt lys, sekten har fået. at nu at tilbede sektens bygninger [;)]

og de skal sikkert nok finde et eller andet citat i bibelen, de kan bøje til denne opfattelse, som kun er unik for denne sekt, og derfor er alle andre falske, fordi de ikke gør som dem. så derfor beskylder de dem for at være falske kristne. som gud vil fjerne. da det er ledet af satan.

Hehe tjae sveland eks-vidne
selvom det nu nok skal betyde, at det er en bygning, hvor man tilbeder Gud, har du en god pointe der. ;)

Desværre ser vi udtalelser, der bare igen igen bekræfter, at JV endnu lader meget tilbage, når det gælder om at komme pædofili til livs. I deres rækker.

Noget nyt er, at der er vidner, der protesterer, samt at man har forsøgt at hindre Bill Bowen i at udføre sit arbejde. Dette er nye toner fra organisationen, eller dens tilhængere. De høje Herrer selv vil nok sige, at de har intet med det at gøre. Men med tanke på, at ingen vidner gør noget på egen hånd, er det nærliggende at tro, at de står bag.

At Bill Bowen har fået øgenavnet The Boogy Man i Frankrig, og sikkert også USA måske flere steder i verden, finder jeg derimod lidt komisk. Et barnligt stade at befinde sig på, i betragtning af situationens alvor.

Mange hilsner
Manjana

Jeg tror faktisk at det er positivt sveland
for det an gangere de enkelte medlemmer i debatten om der er pædofali i deres egne rækker eller ej, og det får de enkelte medlemmer til at åbne øjnede mere op over for problemet, i det daglige.
og det kan måske også være at det får dem til at sætte sig ind i sagen, for at kunne argumentere sig ordenligt i sagerne.

og her kan sandheden om sekten så komme ind.
det er nok en af de sigste "store" medie stuens vi ser fra denne sekt af.
for de mister mange medlemmer lige for tiden, og opbakningen til sekten, er ved at drysse ud i sandet.

Det må man da håbe, eks-vidne
at det får dem til at tænke selv. Med mindre de totalt ubevidst lukker af, og tror på at det er løgne fra frafaldne.

Også udenfor er der mange, der har fået nok. Så ja heldigvis ser mange deres manipulation.