re etabelering

re etabelering spurs.lane
når jeg forsøger at genskabe windows og alt andet ved at komme instalations cden i, slukker computoren ned helt af sig selv.
Hvad skyldes det?
Hvad kan der gøres ved det?
Hvordan kan jeg ellers få computoren til at virke igen?

prøv sån her djdaddy
1:Det første du skal gøre er at boote op på din Windows XP/CD, husk at din bios skal stå til at være first bootdevice cdrom.
Når den har installeret nogle foreløbige filer skal du;

2: springe det første tilbud om repair i Consolemode over og fortsætte din installation (nyinstallation)

3: Nu kan du så vælge hvilket drev din nye installation skal ligge på og her er det gerne dit C drev.

4: Og nu fortæller den dig der er et styresystem på dette drev og om du vil slette det (L) eller du vil lave en repair (R) - det er her du skal trykke på R.

5: Og du vil nu se at den laver en helt ny installation men det dejlige er bare den beholder alle dine indstillinger og dit skrive bord osv intakt men nu har du sluppet for alle dine fejl og mangler.

Det lyder lidt.... s.s.blicher
.. som en virus der prøver at forhindre dig i at rette op.

Jeg har ikke rete meget forstand på det, men det har de her.

http://www.eksperten.dk

Et rigtig godt sted, når problemer opstår :-)

kan det evt. spurs.lane
kan det evt. skyldes for meget varme?

så skulle djdaddy
du kunne høre dine blæser køre der ud af. tror det ik

du kan også prøve djdaddy
at gå i Start>kontrolpanel>system>advanceret>start og genoprettelse>fjern fluebenet i genstart automatisk. ell hop ind i bios og tjek din system samt CPU temperatur.

Men prøv at hente og installere programmet Motherboard Monitor, fra siden her http://www.tweak.dk/tools.php
Men programmet, kan du holde øje med din CPU og System temperatur, mens du er inde i windows, du kan sætte programmet op til konstant at vise din system og CPU temperatur i hjørnet af skærmen.

Efter du har installeret programmet, så hold lige øje med hvad temperaturen kommer op på, før computeren genstarter.

Jeg havde engang samme problem komododragon
Det viste sig at der som default i bios'en (det der styrer bundkortet) var en indstilling der lukker computeren ned hvis processoren overstiger en bestemt temperatur. Jeg tror det var omkring 70 grader. De fleste nyere computere har denne indstilling. Slå den endelig ikke fra, da du risikerer at ødelægge processoren eller endnu værre, at der går ild i den. Problemet skyldes ofte, at køleribberne på køleren til processoren er fulde af støv. Prøv at støvsuge den forsigtigt og se om det hjælper.

Der kan være mange andre fejlkilder. Check om bios'en er sat rigtigt op. Check for hardware-fejl. Check om din hardware er kompatibel med hinanden (hvis ny selvsamlet computer).

Endelig er der jo desværre også det at sige til det, at selv den slags udstyr har en hvis levetid. Jeg har i tidens løb oplevet en skærm, en cd-rom afspiller og et bundkort der er stået af.

Held og lykke med dit dødfrustrerende projekt!