Reelight cykellygter?

Reelight cykellygter? Anonym
Er der nogen, der har erfaringer med induktionslygterne fra Reelight? Dem, der blinker?

Jeg har selv haft mine i to måneder og er glad for idéen, men ikke for produktet.

Før jeg overhovedet havde spændt forlygten på, faldt plasticskærmen af. OK, det kan jo ske, den blev limet fast.

Så manglede en af skruerne til magneterne. Skrev til firmaet, da forhandleren havde haft ophørsudsalg og var lukket. Intet svar. Fandt så en skrue i min rodekasse, filede den til og sikrede så med fugemasse til træbåde.

Nu er to af de fire magneter faldet af. (Den med min egen skrue og fugemasse sidder stadig fast!) Og ja, jeg kan godt finde ud af at spænde noget ordentligt til - jeg vedligeholder selv min cykel lige fra alm. kædepleje til udskiftning af indvendige gear og bremser.

Da jeg stadig synes godt om idéen bag induktionslygterne, overvejer jeg at købe ekstra magneter, men selvfølgelig ikke hvis andre har erfaringer som mine!

Derfor, kære læsere: hvad kan I sige om Reelights holdbarhed?

På forhånd tak :)

Smarte lygter blinklys
Jeg købte et par EverLight (kopi) i Føtex for 159,95 og de virker upåklageligt, man kan også købe 2 EverLight magneter for 59,95

Jeg har ikke haft dem så længe men syntes at kvaliteten er ok.

vh

ideen er da god dddddddddddddddddddddddddd
specielt til børn

God idé Anonym
Tak for svar.

Jeg vidste ikke, man kunne købe magneterne seperat, men jeg tror, jeg går efter kopien - hvis uheldet er ude er det knap så ærgeligt ;)

Ja, og Anonym
... andre glemsomme sjæle ;)

Reelight er bare de bedste... Cykellisten
Hej.

Jeg har selv haft reelight lygterne i flere år og kan kun sige godt om dem, jeg har haft et par hvor en diode gik løs, kontaktede firmaet og fik straks tilsendt et nyt sæt uden beregning....så har nu 2 baglygter [;)] Reelight er dyrere end kopivarerne, men også det bedre, kvalitet og pris hænger jo som bekendt sammen.....men som sagt kan jeg godt anbefale lygterne fra Reelight.[:)]