Regel nr 1

Regel nr 1 Utop
Hey!


Skruede lige tilfældigvis forbi zulu her for et øjeblik siden, hvor en film ved navn regel nr 1 var ved at slutte. Eller rettere sagt rulleteksterne kørte over skærmen. Imens blev det spillet en sang som jeg syntes lød virkelig god. Der er ikke nogen som ved hvad denne sang hedder og hvem den er lavet af?

Er du helt sikker ? anon
De kan da ikke allesammen lide af hukommelsestab kan de ?
I hvert fald sangskriveren burde egentlig vide hvad den hedder.
Og måske bandet var stoned da de spillede den men de kan sikkert huske at de har indspillet den selvom de måske ikke kan huske hvad den hedder.

Måske MayBe
Du selv via denne side kan finde frem til "din" sang ;)

http://us.imdb.com/title/tt0354934/

Kan du lige prøve Anonni
at læse indlægget igen og så måske komme med et svar på det der spørges om - du har da totalt misforstået ;-)

Nix anyone
det er dig der skal læse teksten ordentligt han har nemlig lavet en skrive fejl Han skriver der er ingen der ved hvad sangen hedder Han mener nok er der nogen der ved hvad sangen hedder *gg*

hmm min ven djdaddy
nu har jeg ikke set den film. men se her :)

Filmens musik er et kapitel for sig. Med intet mindre end 51 numre af næsten udelukkende danske navne - en hel masse fra undergrunden som Grand Avenue, Tue Track (Malk de Koijn), DJ Typhoon, Nobody Beats the Beats, Mikael Simpson (ex Luksus), Christian Bech (Pleasure Machine) over de mere kendte som Jonas Struck (Swan Lee) og mere mainstream som über-R&B-producere Maximum Risk. Amerikanske Lambchop er også havnet på listen, både med musik fra pladen Is A Woman og original musik skrevet til filmen.

så er det jo bare i krig :)

Hehe undskyld! Utop
Ja undskyld.. Skrivefejlen, den kunne måske godt forvirre lidt.

Ja har kigget! Utop
Ja har selvfølgelig tjekket nettet igennem, inden jeg postede, og kom også ind på den side du henviser til. Kom desuden også ind på den side for soundtrack numrene skulle være listed, men her stod kun nummeret med Grand Avenue, og efter at have hørt en bid af det på en af de mange online musik butikker tror jeg ikke det er dem :)

sang.. Thjul
Grand avenue.. take it as it comes...