Regerin gen løj i valgkampen

Regerin gen løj i valgkampen Anonym
Nu viser det sig ,at regeringen og særlig vores Statsminister løj i valgkampen ,ang hjemmehjælpen og besparelser i det offentlige ,jeg kan huske Anders Fogh Rasmussen ,sagde ,væk med minuttyranniet ,hvad er der sket ,de ældre får stadigvæk ikke gjort rent hver uge ,samt får "kun"et bad ,engang om ugen ,de lovede i valgkampen ,at der ikke skulle spares i det offentlige ,hvad hører man idag i Radioavisen ,der er sparet 6%.men det kan jo ikke komme bag på nogle ,man husker jo vores Statsminister da han i 80erne løj om ambisagen ,så man kan ikke stole på ham og hans kumpaner ,så husk det næste gang i skal stemme ?????

Soc.dem? Anonym
Og Soc.dem. er et bedre alternativ? Ha ha ha - jeg har kun latter til overs for sådan nogen som dig! Men jeg kan da godt se det er ærgerligt, at der er sparet SÅ meget i det offentlige, at du ikke har fået lært at sætte komma i skolen, brand ærgerligt!! Regeringen er borgerlig, valgt af et flertal af danskere som ikke ønsker at bliver behandlet ens - thi vi er jo eller forskellige, så du kan ikke forvente andet, end at de ikke vil sætte deres lid til velfærden. Og gudsketak og lov for det, for det er kraftedme mig der skal betale!!

Hvad havde du forventet ? nimbuto
Du tror da ikke seriøst at en højreorienterede regering vil de svage i samfundet det godt. Regeringen siger måske at de vil, men sandheden er, at de vil privatisere og skære i de offentlige udgifter.

de har ikke lavet andet end at lyve siden de kom til geil
De er gang på gang blvet taget i at lyve, både over for befolkningen og folketinget. De vil fortælle dig hvad som helst for at få magten. De snyder og bedrager med landbrugstøtte. Favoriserer de kommuner der har bestyrelse som deres egen partifarve. Sendte os i krig uden om FN på baggrund af åbenlyse løgne. Sexchikane mod kvindelige ansatte. Hvem husker ikke Lurer Anders fra Greve svømmehal? Hvad havde du regnet med? Det er borgerlige mennesker. De kender ikke til ærlighed kun til grådighed. Desværre er gennemsits danskeren for dum til at huske maget længere end 1 måned tilbage.

At stemme anonym3
Stem på socialkammeraterne eller de radigale og få flere velfærdsturister ind i landet. Regningen for velfærdsturisterne sendes videre til de danske skatteborgere.