Registrering af check

Registrering af check Checkudskriver
Hej

Hvis jeg betaler et større beløb på 400.000,- med check, bliver det så registreret hvem som modtager checken? Bliver det indberettet til SKAT? Hvad er beløbsgrænsen på overførsler/check for at det ikke bliver registreret hos SKAT?

Er der nogen som ved det?

cheks Anonym
hej brug jyske dollars eller cool cash så er du fri for mange dumme spørgsmål

Der er ingen nedre grænse Bankier
Det er helt sikkert det skal indberettes, hvis det er over 70.000 - men de andre beløb er såkaldt rullende kontrol. Det betyder at den ene uge kører man stikprøvekontrol fra 01-05 - næste uge fra 10-15 - næste uge fra 4-9 - så der ikke er noget mønster. Du kan med andre ord ikke regne ud, hvornår du render i stikprøvekontrollen.

Ja, det bliver registreret. sjoveren
Alle transaktioner, over/eller på 70... bliver indberettet. Det er vedtaget ved lov!

Do it yourself gyffe
Der er ingen, der kan forhindre dig i at hæve det beløb, der passer dig (i den størrelsesorden, du nævner skal du bestille beløbet i din bank et par dage i forvejen), og dernæst give det til hvem du ønsker. Hvordan modtageren derefter forvalter pengene kan du rent juridisk være ligegelad med, men jeg opfatter, at du moralsk godt kunne tænke dig, at de bliver forvaltet i takt med dine ønsker. Så: aftal med modtageren, hvad der skal ske. Jeg har også været i din situation, og hvad du har brugt pengene til vedkommer jo kun dig selv (ikke skattevæsen osv).
Håber de rette personer får del i de goder, som du har tiltænkt dem.