regler for omregistrering

regler for omregistrering tutte_mus
hej...
hvor lang tid skal der gå max får den nye ejer skal omregistrering bilen??
jeg mener der er 14 dage, men er det lavet om??

Det er såmænd manden1
3 uger

hmm. tutte_mus
det vil sige at politi og skat og forskringen ikke har styr på reglerne.. men tak

ja hvis de manden1
siger 14 dage, så aner de ikke hvad de taler om, det hedder 3 uger, så skal den være omregistreret, men det er desværre ikke alle der gør det.

men men tutte_mus
hvad gør jeg så når han har sat den til slag på den blå avis og bilbasen.. og den står stadig i mit nr??

ja så har du manden1
Et stort problem, hvis han ikke sætter den i eget navn, skal du så kontakte motorkontoret og få tilsendt en blanket, som du så skal udfylde og sende retur, så kommer den blanket i bunden og efter ca 5-7 mdr: beder de politiet om at fjerne de nummerplader, politiet fjerner dem ikke selv om du kontakter dem, det næste du kan gøre, er at fjerne dem selv, få en til at ringe på bilen og aftale at bese bilen på mandag, tag så med ud og se på bilen og du skal så bede ham om at se beviser på at den er omregistreret, ellers så fjern pladerne, ham der har den er han fra jylland

Puha.. tutte_mus
nu kan jeg ikke følge med.. det jeg har gjort i dag er at ringe til politit og skat.. og politi manden siger jeg skal ud fylde en blankt, men hvilkan en skal jeg vælge???
politi manden sagde de ville hente nr pladerne, hvis jeg udfylte en blankt, men hvilkan en sagde han ikke..
ham der har købt den er fra skovlunde og jeg selv fra næstved..

Du skal ringe manden1
til motorkontoret i næstved.
Her fortæller du så at du skal bruge en blanket da du har solgt bilen til en som ikke har omregistreret den, ( kan ikke huske navnet på den blanket ), motorkontoret ved godt hviken blanket du skal bruge, når du så får den, skal du udfylde den, alle oplysninger står på den, bare udfyld den og så sender du den retur til den adr: som der står, du skal sende til.
Når de så får den, skal du regne med at der kan gå helt op til 6 mdr: før de når din sag, det er fordi ikke alle er ærlige, først der fjerner politiet pladerne, men du har vel et bevis på at du har solgt ham bilen, en købekontrakt, hvis du har det, skal du kontakte din forsikring og fortælle at forsikringen skal opsiges, her og nu på bilen, når den så er opsagt, vil du modtage brev fra politiet om at den ikke er forsikret og hvis den ikke bliver det, vil de fjerne pladerne, fint, det er jo det de skal, men ved at opsige din forsikring, med øjeblikelig virkning, springer du køen over, SMART IKKE::[:)]

min mail er tutte_mus
tutte_mus@sol.dk.. hvis det er nemmer at skrive igennem

okay.. tutte_mus
okay.. det vil sige jeg riger til min forskring i morgen og siger min bil op. og til skat som har overtaget motorkontoret i næstved. og siger at jeg har slogt min bil den 23/9 og jeg har set han har sat bilen til slag og at jeg igår (idag) fik jeg afvide den stadig stod i mit navn..

ja ja ja manden1
uden forsikring, går det hurtiger, så behøver du ikke motorkontoret, for når din forsikring er sagt op, fjerner politiet de plader, men du har vl lavet en købekontrakt, ikke,,

ja.... tutte_mus
ja jeg har lavet en

husk at din manden1
forsikring, kun kan opsige den, når de 3 uger er gået, da du har solgt bilen Tirsdag den 23-09 kan du opsige den tirsdag den 14-10. og det skal du gøre, så får du jo også penge tilbage og ca 8-12 dage efter opsigelse af forsikring, hvis den stadig står i dit navn, vil du modtage et brev fra rigspolitiet om at din bil ikke er forsikret og at du snarest muligt, skal få forsikring på den, ellers vil de fjerne dine plader, Ja fint, det er jo også det de skal, så når de træffer bilen i trafikken, vil de fjerne de plader, dette er den hurtigste måde og billiger for dig, ellers er der motorkontoret, udfyld den blanket og der vil ca gå 6 mdr: før de plader bliver fjernet, men opsig den forsikring og gem din købekontrakt, den skal du bruge i tilfælde at du får tilsendt en bøde, eller vægtafgift, det er nemlig det eneste bevis du har.

..... tutte_mus
okay mange tak for hjælpe....