Regler for tilbagebetaling af su???

Regler for tilbagebetaling af su??? studerende..
Jeg studerer og arbejder en del ved siden af. Jeg kan se på det hele, at når året er omme vil min lønindkomst muligvis være lidt højere end mit fribeløb.

Mit spørgsmål er så om jeg skal tilbagebetale su'en med det antal kroner, jeg har tjent for meget, eller om jeg skal betale en hel måneds su tilbage (hvilket vil være ret meget for mit vedkommende, da jeg modtager dobbelt su)???

Det du har tjent for meget Kitt-
skal du betale tilbage, mener jeg. Det snakkede min veninde ihvertfald om, da hun skulle betale SU tilbage

Jeg mener anonym
Jeg mener at du kan framelde dig su resten af året, for så blir dit fribeløb højere, men sys du ska snakke med en fra studiekontoret på dit uddannelsessted, for de ved i hvert fald hvad du skal gøre..

Du kan rodemund
søge dispensation på www.su.dk, og dermed tjene mere, uden at det får nogen konsekvens... Altså såfremt du får tildelt dispensation.
De bedste ønsker om sund økonomi
GDK

må lige få snakket med en studievejleder studerende..
Det jeg umiiddelbart har regnet mig frem til er, at jeg kommer til at tjene mellem 4000 og 6000 for meget, men hvis jeg melder en måneds su fra "går jeg glip af" mere end 10000. Dvs at det vil koste mig 5000 +- at arbejde, og i ¨så fald må jeg jo melde fra overfor min arbejdsplads. Men hvis tilfældet er at jeg skal batale su'en tilbage kr. for kr., så er der jo intet problem. Jeg får godt nok ikke noget økonomisk ud af at arbejde, men jeg er rigtig glad for mit job, så det gør ikke så meget. Det skulle bare helst ikke koste mig penge at gå på arbejde.

ikke helt retfærdig rikke89
jeg er på sidte år på hhx, jeg er udeboende, og får udbetalt ca. 1000 kr. i SU. jeg synes det er uretfærdig at selv om man er udeboende afhænger man af forældrenes inkomst. så fordi mine forældre tjener for meget, får jeg en lav SU, og derfor arbejder jeg ved siden af for at kunne klare mig. nu har jeg så fået at vide at jeg skal batale 6-7000 kr. tilbage af SU.
tror de virkelig at man kan leve som udeboende studerende for 1000 kr om måneden. og så må man ikke engeng arbejde så meget at man kan klare sig.
trods at jeg har arbejdet meget, er min økonomi knap.
så synes virkelig at det er træls at de regner med at man stadig får fra forældrene når man bor ude, det gør jeg hvert fald ikke. og nu ved jeg ikke hvordan jeg skal få de penge betalt tilbage.

er der nogen der ved hvor lang tid man har til at betale det tilbage?
og er der mulighed for at afdrage.