rejer i butterdejspakker?

rejer i butterdejspakker? kisser
Jeg er blevet helt vild med butterdejspakker fra Danefrost med rejer. Men det må da være muligt at lave dem selv. Er der nogen, der har en opskrift?

Lidt ala... Manja
Jeg fandt en med noget krabbekød - mon ikke du kan erstatte det med rejer? Der er også lidt rejeost i... du kan jo prøve...


INGREDIENSER:

1/2 pk færdigkøbt butterdej
90 g smelteost med rejer, 30+
74 g krabbekød på dåse
40 g ost, mozzeralla
dild
æg til pensling





FREMGANGSMÅDE:

Rul den optøede butterdejsplade let ud og del den i to lige store firkanter. De skal senere foldes sammen til trekanter. Smelteost og krabbekød blandes sammen. Dejkanterne pensles med sammenpisket æg (får dem til at holde sammen). Smør et tyndt lag af osteblandingen på den ene halvdel af dejruden, drys lidt hakket dild og lidt mozzeralla på. Fold den anden halvdel af ruden over fyldet, så der dannes en trekant. Kanterne trykkes let sammen.
Trekanterne bages i ovnen i 10-15 min ved 225 grader. Butterdejen skal være hævet og lidt gyldenbrun før de er færdige.
Server dem straks.