reklamer i min nye mail

reklamer i min nye mail astrid_nielsen
Nu er den så kommet, den nye mail... Men jeg synes godt nok, at reklamerne fylder meget. Det er kun ca halvdelen af skærmen, som består af mailen, resten er reklame. Det er da irriterende, jeg kan næsten ikke se noget i min mail, uden at skulle rulle ned hele tiden.. Begynder godt nok at overveje at få en ny mail, for det her er altdå besværligt! Prøv lige at skulle finde en gammel mail, når man kun kan se 3 el 4 mails af gangen......

Er jeg den eneste, som har det sådan?

Svaret er... Karoline..
der findes altså andre udbydere, hvis du er utilfreds.

jamen Anonym
hov hov det ku jo være at vi var glade for sol mail, men at den bare sku justeres

Juhuuuuuu hmmmmm... Reklamefr
Min mail er da helt og aldeles blank, ikke en reklame ikke et ord.....så for en gangs skyld har de da fået ryddet godt op.. [:$][:$][:/][:(]

Reklamefri mm.

hmmm hvordan anonym
det virker ikke som nogen nem opgave. [:|]
har du nogen forslag da?

Træls mail majong
Jeg vil gerne give Astrid ret, det bliver mindre og mindre man kan se af det der er i mailen. Ikke nok med at de fjernede alt det der var i den gamle mail, men de nye mail der kommer kan næsten ikke læses.

Min mail Anonym
er også helt blank

ikke spam astrid_nielsen
Det er ikke spam, jeg mener, men de sponsorer Sol har. Jeg er godt nok træt af, at de skal have så meget plads af min mail nu! Jeg åbner ikke min mail for at se på reklamer, men for at kunne læse mine mails. Men det er næsten umuligt nu, desværre.

Tjae astrid ernst_kolding
sol er en gratis tjeneste så man må finde sig i reklamer, da det jo ikke er gratis at have store servere kørende og få dem vedligeholdt, så enten må man finde sig i de reklamer eller bruge en anden udbyder af mailadresser, men selv live og hotmail har reklamer, kun hvis du har din mail hos din internetudbyder kan du helt undgå reklamer eller hvis du har eget domæne, så bestemmer du selv om der skal være reklamer.

ok i begrænset omfang astrid_nielsen
Jeg har fuld forståelse for, at der skal være reklamer, da det er en gratis tjeneste. Jeg synes bare ikke, at reklamerne og den nye mail sammen giver et redt godt resultat, da det pga reklamernes placering og mailens design stort set er umuligt at læse mere end et par linjer i en mail. Det samme irriterede mig tidligere, men nu er det da blevet endnu værre....
Og jeg nærer et lille håb om, at hvis jeg brokker mig lidt over det, bliver det ændret, så reklamerne fx. ligger i en lang vertikal boks i siderne el lign i stedet for at fylde hele siden med horisontale bokse..

sådan anonym
Jeg har haft samme problem, men efter nogen tid fandt jeg ud af at trykke på den, der hedder "luk panel" helt ovre til højre, en lille knap. Det fjerner reklamen forneden, og giver mere plads til dine mails.
Håber, det hjælper.
Jeg har til gengæld et andet problem. Den viser de gamle mails først, på trods af, at jeg har været inde under indstillinger og vælge nyeste først. Hvad gør jeg så????

mere plads? astrid_nielsen
Se det var smart! Men jeg synes nu ikke, at jeg får mere plads, for når jeg åbner en ny mail, forsvinder reklamen jo alligevel. Men jeg har fundet ud af, at det også er muligt at få indbakke og mail i to bokse ved siden af hinanden, det er da smart. Bortset fra at jeg ikke kan finde ud af at lave det om til den gamle model ige, da knapperne til det er forsvundet....

ud med reklamer Anonym
Jeg er også temmelig irriteret over de reklamer.
Jeg overvejer også at skifte til en anden udbyder.
Man får "musearm" af at skulle rulle op og ned hele tiden.[:(]