Religiøs strid på grund af et frimærke

Religiøs strid på grund af et frimærke ftg
„Religiøse personligheder og stridigheder på grund af frimærker kan somme tider bringe sindene i kog,“ oplyser den israelske avis Jerusalem Post. En sydafrikansk immigrant, Alan Silver, havde hæftet sig ved et af de frimærker som postvæsenet havde udsendt for at markere de hebraiske måneder. „Silver opdagede ved hjælp af et forstørrelsesglas at Guds navn [Jehova] forekom flere steder på frimærket for elul måned, og ifølge den jødiske lov må [navnet] kun bruges i forbindelse med hellige formål,“ hedder det i avisen. Han viste frimærket til sin rabbi, „som med stor myndighed erklærede at den jødiske lov forbyder at bruge dette elul-frimærke. ’Det er heller ikke tilladt at købe det,’ sagde han, ’og hvis man har nogle, skal man lægge dem hen til samlingen af hellige tekster der bliver gravet ned, i stedet for at smide dem i papirkurven.’“

Navnet Karsten Kristiansen
Enhver har sin tro, men har du hørt om Jerusalems ortodokse jøders kamp mod en bøsse parade, der skulle foregå i Jerusalem. Det har udviklet sig helt grotesk.
Bøsserne melder nu ud, de har overtaget Tel Aviv. De proklamere "ingen bøsse parade i Jerusalem, ingen ortodokse i Tel Aviv"
Der opstod regulære kampe mellem ortodokse og bøsser.