Religion forbydes?

Religion forbydes? cecer
Synes i der er nogen religioner der burde forbydes. Jeg mener selv at ingen religion er dårlig. Og det synes jeg heller ikke der er nogen der kan tillade sig at sige efter som man ikke kan videnskabligt bevise om en religion er dårlig. Selvfølgelig synes jeg det er forkert at slå ihjel men dem der lægger indlæg. Tænk jer om før i skriver og lad være med at skrive Jehovas Vidner, Satanisme, Kristendommen osv hvis i ikke ved hvad det er i snakker om. Sæt jer ind i stoffet før i siger det er forkert.

Hjernevaskning.... Anonym
... er det ord, det for mig beskriver religion bedst. Jeg er udemærket klar over at det er et enormt nedladende og respektløst synspunkt at have, eftersom der jo sidder folk derude som virkelig tror på en bestemt religion. Personligt tror jeg på intet andet end min egen dømmekraft. Jeg har ikke brug for et grundlag for min eksistens, men nyder livet fuldt ud. Eftersom der er religionsfrihed i Danmark er der selvfølgelig ingen religioner, der skal forbydes. Det er op til den enkelte at bestemme, hvordan vedkommende har lyst til at leve. Dog burde nogle af de ritualer som indgår i visse religioner forbydes. Religionsfrihed er jo ikke ensbetydende med at andre regler og love må overtrædes.

Synes du... cecer
Jeg synes du argumentere godt men er dog ikke enig. Jeg tror bare ikke du har fundet en religion der står for det du står for. Og det kan være en god følelse at være del af noget. Men religion er hjulpet mig med en masse ting. Feks ikke at gøre selvmord, skære i mig selv osv. Det er der sikkert også andre ting der kunne havde gjort men de gjorde det i hverfald ikke.... Så... Men jeg synes det er en (kan jeg kalde det?) tryg fornemelse. Jeg føler mig den smule mere stærk og sikker. Man har noget at stå fast ved hvis du forstår. Og det tror jeg man behøver. Men jeg tror så også man kan få det fra mange andre steder end religioner.

Forbyd lortet ! Dansk Kaffir
Jeg synes, at fornemme en noget modstridende argumentation hos dig.

"En religion der står der det du står for": Det kunne ligesågodt være et politisk parti, hvorfor lige religion ?

"en god følelse at være en del af noget": Det kunne ligesågodt være at være medlem af en forening eller have en hobby eller en sport, hvorfor lige religion ?

"religion har hjulpet mig..." "ikke at begå selvmod, skære i migselv, osv." : Det kunne ligesågodt være professionel hjælp og pyskiatri, hvorfor lige religion ?

"En tryg fornemmelse" & Man har noget at stå fast ved": Hvorfor ikke tro på sig selv og sine evner istedet for at melde sig ind i en kult-bevægelse der forlanger at man lever efer moralbegreber der er forældet og umenneskelige ?

"man kan få det fra mange andre steder end religion" Så hvorfor fanden i hedehulehelevede acceptere og tolerere tilstedeværselsen af religion ?

Hvis du anerkender at man kan opnå denne "trygheds fornemmelse" andetsteds end i en religion, så underminérer du noget af enhver religions fundament, nemlig at "vi har ret, vi har altid, vi har fået ret af selveste gud og alle som denne gud ikke kan lide har uret og derfor kan vi behandle alle andre som værdende mindre værd end os"

Religion udelukker pr. definition alle andre tankegange og er frihedslammende i det ekstreme.

JA, jeg mener religion burde forbydes, og hvis dette ikke er muligt fordi mennesket er for svag og usikker til at kunne turde tænke selvstændigt og handle derefter, så skal religion bekæmpes for at undgå at dne nogensinde bliver en faktor i vores nutid og fremtid.

Så lyt dog!!! cecer
Jeg skriver sQ da også at det også kan være andre ting men i mit tilfælde religion!!! Og hvem i helved siger at alle religioner er forældet?! Og umenneskelige?! What? Kender du alle religioner og ved de alle er umenneskelige?! ALLE de religioner jeg kender er ikke umenneskelige!!!!!
Du er sQ da fuld af lort. Det er meget få religioner der ser andre religioner for mindre værdige!
Du ved slet ikke hvad du taler om.