Rensning af læderjakke

Rensning af læderjakke lindat
Hej alle
Håber der er nogen der kan hjælpe mig.
Har købt en brugt læderjakke og den er lidt sort/mørk brun nogle steder som jeg gerne vil gøre lidt pænere.
Håber der er nogen derud med et gammelt husråd eller et eller andet der hjælper til at gøre jakken lidt mere tiltrækkende.
VH Lærerstuderende

vask den Here goes
af i lunkent vand tilsat sæbespåner og køb dig en læderfedt,

den så smøres ind i og den blir kanon flot igen :)

Takker lindat
Det prøver jeg. Det kan kun blive bedre..

læste lige din profil rotterotte
hvorledes bærer du dig ad med at ahve så meget ferie som du skriver ?? Mine forældre er også lærere og de har stort set næsten ikke ferie, deres kollegarer ligeledes. Kan du komme med nogle fifs :-) Eller er det bare mens man er lærerstuderende at man har meget ferie ?? :0)

Hva?? lindat
Hva?? De sagde da, da jeg meldte mig til uddannelsen, at man ville have ferie hele tiden og man næsten ikke skulle have noget med børn at gøre. Og hvis man endelig skulle have med børn at gøre, så ville børnene være velopdragende, pæne, ikke tykke/fede eller fuld af snot!!! Føler mig sgu lidt snydt nu for at sige det mildt:-)

Ej det er vist ikke nogen hemmelighed, at vi ikke har mange timer på lærerseminariet, vi har så til gengæld meget læsning og forberedelse. Hvilket jeg egentlig også skulle i gang med lige nu faktisk..eller om en time...måske..eller...

eeej du er blevet taget ved næsen rotterotte
:-D

I øvrigt, altid glad for at høre folk der har mod på lærergerningen. Håber I går bedre tider i møde, men mon ikke det kommer. Hatten af for jer, I er nogen af samfundets helte i mine øjne :0) Nu har jeg selvfølgelig også en lidt anden indsigt, da mine forældre er lærere.
Jeg ville personligt ikke have tålmodighed til folks uopdragne børn og alle de selvmodsigende krav og underlige mødegerninger undervisningsministeriet kræver. Man kan ikke tage et glas vand fra skolens køkken uden der skal holdes møde om det, you know what I mean ;0)

Alt det bedste til dig :0)

Tak lindat
Haha det hører jeg tit fra folk, når jeg fortæller at jeg skal være lærer.
Hmmmm "helt" har jeg nu aldrig tænkt på, men nu du siger det, så kan jeg godt se det;-)

Ej det skal nok blive godt, det er jo et meget givende arbejde og der er højst sandsynlig aldrig en dag der er ens.

Har det da heller ikke fra fremmede, min mor er pædagog og damn proud of it hvis hun selv skal sige det haha...

du har sgu humor rotterotte
det er godt i den branche lover jeg dig. Det synes jeg overvejende at jeg ser hos de stædige lærere. De har humor. Ellers også prøver jeg at skabe et glansbillede - ved det ikke helt. Men jeg kan godt lide glansbilleder !!

Man har det som regel i familien hvis man søger ind som lærer, så man bedre ved hvad det er man går ind til :-D

Mine forældre har forbudt mig at blive lærer. Ihvertfald ikke så længe der er sådan en tåbelig undervisningspolitik ha ha :0)

Kan kun give dine forældre ret lindat
Kan kun give dine forældre ret, vores undervisningspolitik er dårlig, men det kan jo være du kommer lidt senere. Det er jo en uddannelse man (næsten) ikke bliver for gammel til at kunne tage. De mangler os jo!

Det er nu også sjovt, at se i klasserne på skolen det er nemlig meget, meget få der ikke kommer fra hjem hvor enten den ene eller anden forældre ikke er lærer, pædagog eller noget i den genre. Så der kan man da tale om (positiv?)social arv:-)

Tror også humor er rigtig vigtig i det her arbejde, ellers går man alt, alt for let og for hurtigt ned med flaget.