Rent syretrip og skod morgen mand

Rent syretrip og skod morgen mand fck-christiania
Er lige vågnet ovenpå chokket over at Byens Hold ja hele Danmarks hold fra Østerbro FC København de altså ikke var i stand til at slå den engelske klub Manchester United.
Det er edderperkme surrealistisk at langt hovedparten af de mange FCK kammerater jeg mødte i går ude i lufthavnen alle var vildt glade mand over de tabte kampen.
A HVA tænkte jeg! – Hvem fanden i helvede er glade for at tabe en kamp spørger jeg bare? Som jeg oplever det inde i knolden så er man da et taberhold hvis man går ind til en kanon fed kamp og det i håbet om at få klø!
Det var endnu mere knoldet at da jeg lige talte meget kort med Don Ø så sagde han ”Vi gjorde det og jeg er stolt som herren” – a hvad makker tænkte jeg?
Jeg ved nu ikke om jeg er Palle alene i verden når man kan være glade for at tabe? For er man det så er der dømt fis i kasketten mand, det kan jeg sgu godt stå fast ved.

Her i weekenden altså den der starter i morgen der skal vi møde Viborg. De er jyder og vi er ærke københavnere så vi mødes på midten og kalder kampen ”Slaget om Fyn” – Det bliver en kanon fed oplevelse at se drengene løbe ind på banen klar til kamp. Bare de så ikke igen bliver glade for at tabe for så fatter far her sgu nada selv efter adskillige joints og et par stesoer.

FORZA FCK - I KAN IKKE SLÅ OS IHJEL

jubii jubii lortensupermand
vi ER de bedste røvslikkere Don ØfØf er SÅ stolt af os.. FORSAFORSA os kan ingen nå

Demente nar fckglumsoe
Luk røven LORT!!
Du er helt blank!!!

Hej med dig lortensupermand
har du fået slikket røven på Don ØfØf idag

hehe... "I KAN IKKE SLÅ OS IHJEL" simon-says
God solid værkstedshumor C",)

*FB*

Slaget om fyn:o) babs-o-man
Hahaha........god humor!!