respekt og glæde i live

respekt og glæde i live Mizz-woolf
jeg er ofte herinde for at læse folks meninger og noget der virkelig får mine øjne til at spærre op er når folk begynder at kalde personen med indlægget mange grimme ting. helt iorden at man ikke er enig og syntes at personen klynker eller er latterlig eller snot forkælet og "du skulle bare tage dig sammen der er nogen der har det værre end dig.." er det virkelig acceptabelt at svare sådan på et frit indlæg, glemmer folk at vi har forskellige syn på livet og derfor spøger om andres meninger ved at spørge herinde, skal de kalders for ting for at få et ærligt svar??
( har vi også glemt at glæde os på andrs vegne når de så ivrigt skriver herind for at dele deres?)

rygklappere iampersson
er det det du mener at alle herinde skal være ?
Jeg synes at når man deltager i disse debatter må man også tage lidt kritik, hvis det er trøst man søger så tag hjem til mor.

Rygklapperne og grædekonerne Antihelten
Kan godt undværes.
Især lægger jeg mærke til 3-4 stk dameprofiler som ALTID ligger lige i røven af hinanden for at bekræfte hinanden i deres egne fortræffeligheder.
Profilnavne behøver ikke nævnes,men det er de samme om og om igen.
Intet nyt bare gentagelser og i min røv og ahhh min røv. Det har ikke en dyt med debat at gøre.
Der skal være plads til forskellighderne og kritik det er den vi bliver klogere af !

Rolig nu.. :) elway
Det handler jo primært om folk som går i for små sko.. Det er som regel altid de anonyme, som godt ved de er så grove, så de ikke kan vise ansigt :) Det må man jo bare hoppe op og falde ned på ikke ? :)

En ting er HELT SIKKERT.. De ville jo aldrig opfører sig sådan hvis de stod overfor folk face 2 face :)

Så bare ignorer dem :)

Jeg bruger lady-in-reed
str. 43 i sko, så hold mig udenfor hakkeriet

;-)

hvis man spørg skal man forvente et ja eller et nej Mizz-woolf
det har altid været min holdning, mener selv at hvis man ikke tør at høre sandheden så lad vær med at spørge, men derfor kan man godt snakke pænt...jeg burde at svare dig igen på med attitude som du lige har gjort, men ser inge grund til det...

Blir du uening med en af konerne Søstrene Greene
Så har du resten på nakken livet ud og i alle sammenhænge,de er godt nok de værste efter min mening.
De anonyme kan man bare overse men de indloggede "søstre" er sgu ikke nemme at overse,men dem tar jeg ikke alvorligt for kan de ikke stå alene må de læne sig op ad hinanden.
det gør debatten lidt tung og ensidig ikke ?

... ...
http://www.2200.dk/I0606/0606RBKK.gif

sikke noget sludder iampersson
Hvis jeg spørger så forventer jeg at tingene bliver vendt og drejet og set fra alle mulige og mærkværdige synsvinkler, det er det der er så befriende ved være (delvis)anonym, så får man måske nogle meldinger man ellers ikke ville have fået.
Et ja eller nej er jo ikke særligt spændende.

:o) ;o) ;) knaldperlenTOT
jepper de du ;o)

så sandelig longleggs
fordelen ved at være anonym kunne jo også være at man får sagt noget som man ellers ikke villle have sagt, dette forum er jo ikke en erstatning for det normale sociale liv, blot et tillæg, samtidig kan man jo lufte sine inderste tanker uden at blive forulempet.
Det er synd hvis man er så tyndhudet, det er synd for en god debat.
Jeg mener selvfølgelig ikke at man skal svine hinanden til med grove udtryk men det er også sjældent tilfældet, undtaget fra nogle få, - undskyld, idioter.