respektløse mennesker

respektløse mennesker barnebarnet
jeg besøger ofte min mormor i hendes hjem, og hun har en form for kontaktbog imellem hjemmehjælperne... familiemedlemmerne og andre besøgende kan også skrive, hvis man lige synes man har lyst til at fortælle, at man har besøgt "den gamle"

Min mormor har lige været meget syg og i den forbindelse har jeg skrevet mere i bogen, så som hvordan jeg oplever min mormor har det... og at vi har hyggesnakket..
Endvidere har jeg skrevet, at jeg gerne vil kontaktes, hvis min mormor bliver syg, for det er ret så grimt at komme til en låst dør og ikke vide, hvor hun er henne i verden....

(vi i familien er ikke på talefod med hinanden)

Meeeen, der er ingen, der har svaret mig tilbage, heller ikke, når jeg har skrevet, at jeg henter min mormor den og den dag til aftensmad hos mig osv.....men hejmmehjælperne skriver altid tilbage til min mormors datter...

Jeg er nu nået dertil, at jeg ikke gider skrive i bogen mere, for der er jo alligevel ingen, der gider svare mig, en uanstændig opførsel synes jeg. Så nu skriver jeg kun i bogen, når jeg henter min mormor, så hjemmehjælperne ikke skal sætte en "efterforskning" igang, for min mormor er ikke særlig mobil..

Jeg ved godt, atmin mormors datter er kontaktleddet imellem dem, men der harpå et tidspunkt igennem længere tid været en hjemmehjælper, der altid skrev tilbage til mig, menlige pludselig er hun stoppet.. jeg kan gisne, at min tossede familie har sagt til hende, at hun ikke skal have kontakt til mig og at det er blevet hende for meget..

Ja, jeg har virkelig en tosset familie, især min onkel, han er en stor psykopat ( jeg har før skrevet herinde om ham, vedr. en arvesag)

Jeg er bare så oprevet over, den måde folk kan opføre sig på...


Ville I andre ikke også lade være med at skrive i kontaktbogen mere ?????[:$]

Din mormors Datter manden1
Går ud fra at der er tale om din mor og hvis der er det, er det nok dig der er Respektløs.
Men hjemmehjælpen er ikke forpligtiget til at kontakte dig, kun hvis du står på listen over kontaktpersoner i tilfælde af hun bliver syg, men forstår at det så kun er hendes datter ( din mor ) som står som kontaktperson, så må du begrave stridsøksen og tage kontakt til din mor og fortælle at du så gerne, vil havde muligheden for at hente din mormor til spisning og andet i ellers kan find ud af sammen.

Hold da op ernst_kolding
det er sq for viderekommende [:D]

Hmm.. Jane Doe
Du har aldrig hørt at folk kan have flere døtre?? Det kunne jo være en mulighed..

Prøv dog at stave dig gennem indlægget én gang til Anonym
Så ville du måske fatte det.

korrekt barnebarnet
det er min mormors datter - altså min moster, som kun står i kontaktbogen, men jeg har snakket med hjemmesygeplejersken, at jeg også gerne vil kontaktes, hvis min mormor (også kaldes bedste) hvis hun bliver syg og indlagt igen og det havde sygeplejersken stor forståelse for.
Normalt er der kun 1 person som kan stå i kontaktbogen, da de jo normalt ikke kan ringe til alle familiemedlemmer, men vi har kun en lille familie og vi er ikke på talefodmed hinanden, de gad ikke engang at kontakte mig, da minmormor lå på sygehuset og ifølge lægen, var hun døden nær...

Det drejer sig ikke kun om mine behov,min mormor er glad for mig - det siger hun selv og min moster har da en enkelt gang skrevet i kontaktbogen, at min mormor - hendes mor glæder sig til at besøge mig og at hun er glad for mig...