Responstid??????

Responstid?????? Juste
Sidder i øjeblikket og kigger på skærme inde på nettet fladskærme TFT eller hvad det hedder... Jeg så denne samsung og så også lige bedømmelserne for lige at være sikker og jeg tror at jeg køber den... Der stod noget med responstid... 12 ms... Hvad er det lige det betyder...???

Greetings Juste

Her er et link giv eventuelt jeres egen kommentar hvis i ejer sådan en lille mester..

http://www.getmore.dk/templates/imw-product.asp?ProductGuid=MJ17ASKS&mode=Std&GroupGuid=20&SelectedGroup=2010

læs lidt her djdaddy
http://www.hardware-test.dk/test_show.asp?id=3653

Responstid Wizz
12 ms i responstid angiver hvor hurtig skærmen er til at opdatere billedet. Jo lavere et tal, jo bedre! Så skal du spille spil, hvor det går hurtigt, så er et lavt tal det du skal gå efter. Ved at der allerede nu er skærme på markedet med en responstid på 6-8 ms. Men 12 ms skulle vist være ganske hæderligt.

well ikke helt Juste
Ordet svartider bliver ofte misforstået når man taler om TFT-skærme – mange springer straks på den skærm med laveste svartider, men nærlæs om de enkelte paneler – da opbygningen af panelet spiler en afgørende rolle i denne sammenhæng.

De forskellige stadier i opdateringen:
Svartiden måles ud fra den tid det tager en pixel at tænde i en given farve – slukke – og tænde op i en anden farve.
Herved får man en ”fall time” og en ”rise time”.
Fall time: Tiden for at en pixel der starter op i en farve for derefter at slukke.
Rise time: Tiden som bruges til at starte op i en ny farve lige efter ”fall time”.

Det er, som før nævnt, her ved svartiderne det begynder at blive vanskeligt og mange vildleder sig selv. Hvis svartiden er for langsom vil der opstå det man kalder trail/slør, hvilket betyder at man kan se skygger ved hurtige bevægelser ikke mindst i spil og film.
Definitionen af langsomt er dog forskellig fra MVA, PVA og TN+ til IPS og S-IPS da de to sidstnævnte benytter sig af en anden teknologi til at tænde og slukke for de små pixels, hvilket ikke er nær så synbart.

Mange mennesker køber ofte fejlagtigt skærme med lav ms udelukkende fordi de tror det er bedste alternativ, men virkeligheden viser sig ofte at være en helt anden.


Det stod derinde.. så 12ms må være fint nok

Greetings Juste

ja da djdaddy
det er fint