restaurant uden børn

restaurant uden børn mor til to
På et tidspunkt for nogle år siden verserede en heftig debat omkring det at medbringe børn på restaurant. Der var nogle restauranter der meldte klart ud, at hos dem var børn ikke velkommen efter et eller andet klokkeslet. Nu sidder vi og taler om hvor de var - nogen der ved, hvilke restauranter, det var, der ikke vil have børn med om aftenen?

ja... zzz123
.....Mc Donald....

flere af dem nursen
næh, men der burde være langt flere der forbyder børn indenfor et vidst tidsrum så vi andre kan nyde maden og hyggen i ro og mag.Intet er værre end skrigende forkælede unger der suser rundt blandt bordene.Hvor er opdragelsen blevet af????

Os uden børn vil gerne nyde bøffen og vinen uden møgungerne omkring alle vegne

Børnefri spisested,tak anonym
Det ville være godt med børnefri spisesteder,så andre kunne spise i ro og mag.Børn er meget larmende og urolige,og kan virke forstyrrende på andre gæster,så børnefri spisested,tak.

enig ;-) mor til to
selvom jeg måske ikke vil udtrykke mig helt så bastant, så er det irriterende. Jeg forstår ikke hvorfor børn får lov at rende rundt, larme og genere andre gæster.

de er der - men hvor?? mor til to
jeg VED de er der, men hvor??

børn på restaurant tusnelda
Ja er så er der sq også mødre, der har spædbørn med og i fuld offentlighed hiver blusen op og ammer, jamen så bliv da hjemme , som vi andre gjorde ...... det er ikke specielt lækkert for andre at se på.....

Hvor stort er problemet lige? stinemark
Jeg føler mig da aldrig generet af børn, når jeg er på restaurant - men selvfølgelig, hvis man altid tager på den gyldne måge...

Sikke da en holdning! stinemark
Er man lidt sippet?

der er vist ikke ninus
mange der toer side det lige ud - med et skilt paa doeren.
Jeg ved kun om et sted - i Gammel Skagen. Der er der helt klart meldt ud. Og jeg kommer der altid naar jeg er i Sakgen. Maden er god, og saa giver jeg ejeren forretnin fordi han er modig nok til at staa alene i brancen med den politik.
Rigtig godt gaaet.
Jeg gider ikke unger, naar jeg er ude at spise og skal have noget god mad og vin samt hygge med venner og fruen.

Nej overhovedet ikke sippet!!! Tusnelda
Meb jeg synes ikke det er lækkert at se på!! I offentlig Forum....

Sikke da noget sludder Far til tre
Børn larmer sgu da ikke mere end som så mange voksne? Hvem har ikke prøvet at sidde på en resaturant, hvor der sidder en flok voksne og råber og griner, så andre ikke kan få ørenlyd?
Nej - så hellere børnene, da

stort! mor til to
Problemet er stort!! Jeg har oplevet børn der fiser rundt og råber og skriger uden, at forældrene greb ind. Eller børn, der kravler rundt nærmest under min stol uden at forældrene greb ind. Det betyder, at jeg skal fremstå som en idiot, når jeg til sidst bliver nødt til at bede forældrene om at tage sig af deres rådne unger. Det er ikke rimeligt! Og af den grund går jeg aldrig på mågen eller andre steder, hvor jeg er sikker på der kommer mange børn!

Jamen stinemark
man kan jo altid finde noget at bitche over - måske skulle du overveje at spise hjemme i stedet eller bestille noget take out.

Jo sippet er det stinemark
der er da mange ting, der ikke er lækre for andre - folk der prutter i bussen f.eks. Hvis man ikke kan holde til at se på noget naturligt som amning, burde man måske blive hjemme...

Fulde forretningsfolk stinemark
er bare et eksempel! Jeg er enig, så hellere en flok børn, som selvfølgelig ikke skal have lov til at hærge stedet, men det sørger forældrene jo også for, det er i hvert fald min erfaring.
Kan virkelig ikke se problemet.

det ku jeg men! mor til to
jeg har jo efter min mening lige så meget ret til at være der som børnene! Og når jeg går i byen for at spise en hyggelig middag med min kæreste, sidder jeg jo ikke med hele overkroppen ind over naboens bord og råber og skriger - det skal jeg så finde mig i, at naboens unger gør ind over mit.
Men mit indlæg var i virkeligheden ikke et oplæg til diskussion om børneopdragelse, men en efterlysning af, hvor der findes restauranter, der efter et givent klokkeslet ikke beredvilligt lukker børn ind - for jeg ved de er der, men kan ikke huske hvor.

Over alt i landet ??? karinaxoxo
Jeg ved der er en resturant i Haderslev - Damende... elller lign. hedder den vidst! De nægter børn adgang.det har de i hvertfald gjort for år tilbage.

Det er rimeligt idet, at det er en dyr resturant, og jeg kan godt forstå folk som ønsker at nyde en middag uden skrig og skrål.

Forstår dig Privat
Og jeg deler dine synspunkter, m.h.t. uopdragne børn, eller måske nærmere forældre.
Der ikke sanser andre end dem selv, og er ude af stand til at fatte, at ikke ALLE andre synes deres snottede og larmende afkom er liiiige det man gider høre og se på.

Gør som jeg, restauranter med kuvert priser på 500 kr og opefter, de er stort set fri for uopdragne forældre og deres afkom.....

Børn på alle restauranter nej tak Gourmet
Dejlig frokost på en Café i Århus C, tjeneren var konsekvent og sagde nej til en Mødreklub der ville ind og spise medbringende deres små babyer. Fint for os der havde brug for at kunne tale sammen og uden gråd og hvin. Der var mange der holdt møder og lavede projektarbejde på Caféen.

Har ikke lyst til at spise mine restaurantmåltider hvor der holder børnefamilier til, de må da kunne gå´på særlige Caféer eller restauranter, ex. Bones eller Jensens Bøfhus!