Restaurent i Århus

Restaurent i Århus Mette
Til alle... Er der nogen der kan anbefale en rigtig god restaurent i Århus? Skal invitere min kæreste ud på fin middag, men er ikke kendt i byen. kuvert priserne skal ligge på 500-600 kr incl. drikkelse pr. person.

god restaurent John
Der ligger en god restaurent ved Åboulevarden der hedder GlobenFlakket. De har 2 etager. En med megeet fin mad og en med mere alm.

God restaurant i Århus Tine
Kære Mette,
Prøv Patrice på Silkeborgvej i Århus. Ude fra ligner den en kantine, men inden for er der en utroligt hyggelig atmosfære. Betjeningen er i top, og maden er i særklasse. Fransk menu, som serveres til en fair pris, - beliggenheden gør prisen overkommelig for almindelige mennesker.
Hav en rigtig dejlig aften!
KH
Tine

too late??? Møller
hvis du er der på ca.500,-
og vil gøre det godt så lyt til andmelderne på stiften og på jyllandsposten og gå på kroen i krogen
mvh, en der tog fra varde for at prøve dette dejlige sted!!

God restaurant?? HSK
Kan varmt anbefale "La Forchetta" i Vestergade - Har været der flere gange, og hver gang har det været virkeligt lækkert - bestil i god tid - det er populært. - plejer at have en 3 retters menu-pris-meget rimelig - god betjening - hyggelige omgivelser.Velbekomme

Godt spisested Fralle
Der er åbnet et nyt spisested i Århus kaldet M IB (det er den gamle Kroen i Krogen), den er blevet bygget om o.s.v. samt en riggtig hyggelig- og romantisk stemning, lige et sted at tage kæresten med hen... God fornøjelse!