Ret til et liv EFTER vold

Ret til et liv EFTER vold tomoe unlogg
Nu er prinsesse Mary gået i front for et liv fri for vold.

Dejligt. Men det stopper ikke med at komme ud af volden i familien.
At komme op igen EFTER volden, er et meget længere kapitel for de fleste, end det var at komme ud af volden.

De aktuelle TV-programmer hvor tidligere straffede og fængslede hjælpes i gang med nyt job - er endnu et udslag af tendensen: STØTTE TIL KRÆNKERNE/FORBRYDERNE (ok... her eksforbryderne).
Men hvem har nogensinde set eller hørt om lignende tiltag til støtte for OFRENE for de der har begået enten kriminalitet eller vold?! Ditto for ofrene for partnervold/ vold i familien.

Så hvor er ministeriets tiltag til at støtte ofrene for volden, både mens ofrene prøver at komme ud af volden, men OGSÅ EFTER VOLDEN?!

...der er ingen tiltag...

Nu undre du mig - foreningen Hjælp Voldsofre Undren
kan bistå under sager, men sandelig også efter. De er her lige præcis til det også

Danmark har ikke tradition for at støtte ofre Felix
Det er kun de kriminelle Danmark har profileret sig på, at støtte med forskellige ordninger til de dømte, hvilket skal ses i, at venstrefløjsaktivisterne støtter de kriminelle og undsiger ofrene.

Derfor er denne skævridning i Danmark accelereret i et utåleligt uanstændigt omfang, hvor man ser ofrene svigtet, og det dårlige selskab af kriminelle mentale afvigere støttes af bl.a. Enhedslisten og Socialdemokraterne samt SF.

VKO har ingen interesse i at støtte ofrene, da de betragter ofre som svage ingen gider støtte, da der ikke er goodwill i at støtte sagesløse ofre. Danmark er ikke et land der har moral og etik som nogen betydende faktor i systemets administration, ministrene profilerer kun de områder som økonomisk stærke lobbyister betaler dem for...