Retfærdighed og menneskeret

Retfærdighed og menneskeret elven
Kræv retfærdighed for de uskyldige og civile ofre
i Libanon.
http://www.amnesty.dk/default.asp?page=2203&lang=da

Hov - du glemte vist noget Peter Madsen
Læs lige igen: Kræv retfærdighed for ofrene i Libanon OG ISRAEL.

Det sidste er vigtigt

Men ikke for Elverpigen van gogh
Det tæller ikke for denne person.

Da hun Anonym
Elven er ligesom lady-in-red velfærdsturister fra et islamfascistisk land, det forklarer hendes manglende interesse for israelske civile.

Intet er glemt elven
Selvfølgelig er det vigtigt set i den politiske korrektheds navn. Men til forskel har ofrene i Isral i forvejen hele den vestlige verdens opmærksomhed og politiske bevågenhed og behøver derfor heller ingen underskriftsindsamling for at komme i focus.

Det er nemlig problemet. galemathias
Du har ret, intet er glemt.

Et af de folk i verden, som plejer at yde mest til humanitære formål, nægtede helt at give til Libanon under indsamlingerne.

Danskerne har ikke glemt ambassadeafbrændingerne, dødstruslerne og afbrændingen af Dannebrog.

Det gik livligt for sig i Libanon, og intet er glemt.

Iøvrigt det eneste sande udsagn, som jeg har læst fra dig.

Ikke alle terrorister er muslimer elven
Krigsforbrydelser.

Israels krig mod Libanon var først og fremmest en krig mod civilbefolkningen og dermed en overtrædelse af 4. Genevekonvention, der omhandler beskyttelsen af civilbefolkningen under krigslignende tilstande. Israel gør sig dermed skyld i krigsforbrydelser, der ikke adskilte sig fra Hezbollahs angreb på civile i Israel - bortset fra omfanget. Israel dræbte 40-50 gange flere civile, og den systematiske ødelæggelse af Libanons infrastruktur gør samtidig Israel ansvarlig for statsterrorisme.

Allerede den 20. juli kritiserede FN's Menneskerettighedskommissær Louise Arbor krigsførelsen og talte om mulige krigsforbrydelser i både Libanon, Israel og Gaza. Hun udtalte videre:

Indiscriminate shelling of cities constitutes a foreseeable and unacceptable targeting of civilians... Similarly, the bombardment of sites with alleged military significance, but resulting invariably in the killing of innocent civilians, is unjustifiable

Menneskerettighedsrådet vedtog 11. august en udtalelse, der skarpt kritiserede Israel for dets krigsforbrydelser i Libanon. Israel er imidlerid berygtet for at sidde alle former for international kritik overhørig uanset om den måtte komme fra den Internationale Domstol i Haag, FN eller menneskerettighedsorganisationer.

præcis 123
meget præcis formulering

selvfed NS88
Ja eller de tabte i fodbold fordi de drak for mange bajere og spiste smørfede frikadeller
så de blev mere og mere selvfede .

Hatten af galemathias
Du har igen ret. Du kommer dig.

Ikke alle muslimer er terrorrister..

Men ALLE terrorrister er muslimer!

følgende fejl Dansk Sprogkontrol
Er konstateret og du bør omgående rette disse, eller der vil pågå indberetning til højere instans .Det hedder : " klaphatten på "
og desuden kan vi konstaterer at du bytter om på ordstillingen , det rigtige er : "Ikke alle terrorister er muslimer" Men vi må desværre nok konstatere at du ikke vil være istand til at rette den fejl idet det skønnes at det ville kræve en større omskoling, så den ser vi igennem fingre med.

Jeg tror galemathias
At du mener omprogrammering lig med hjernevask.

Det vil tage tid. Jeg skal ikke i koranskole !!

Flere underskrifter elven
Lidt mer til omskoling :

Det israelske luftvåben gennemførte natten til søndag 30. juli en massakre på civile i byen Qa-na. Over 60 civile libanesere blev dræbt. Heraf 37 børn. 10 år tidligere gennemførte den isra-elske hær en anden massakre i samme by, da Israel angreb en FN lejr og dræbte 106 pålæsti-nensiske kvinder og børn, der have søgt tilflugt der.
Massakren 30. juli udløste fordømmelse i det meste af verden
I Venezuela udtalte præsident Hugo Chavez, at massakren er udtryk for israelsk statsterrorisme og fascisme.
USA's regering erklærede: «Israel har ret til at beskytte sig selv». Israel beklagede massakren, og søgte derefter at legitimere den med en påstand om, at Qana var tilholdssted for Hizbollah, og at civilbefolkningen var blevet beordret af Israel til at forlade byen. Samme dag kunne FN imidlertid meddele, at de humanitære organisationer var ude af stand til at sende nødhjælps- og evakueringskonvojer ind i det sydlige Libanon pga. manglende sikkerhedsgarantier fra Israel. Den danske udenrigsminister Per Stig Møller undlod at kriti-sere Israel for massakren, og nøjedes med at udtrykke forfærdelse over det «meningsløse tab af menneskeliv».

....... symbiosen
........

FÆ!

gode ven elven
Selv min kære og savnede elskede symbiose blev tavs overvejende og kunne kun udtrykke et ÆF.

Jeg har lige Anonym nr...
talt med dine venner i Hizbollah og der er stadig flere ledige pladser som bombeskjold for deres artilleristillinger. Der er især brug for friske lig til huse, der skal forestille at være skudt i smadder af israelerne, du vil givetvis være velegnet til formålet.

Alternativt har de tilbudt dig en tjans som selvmordsbomber på et pizzaria i Tel Aviv, du skulle have nemt med at trænge ind i Israel med dit danske pas. Du skal helst gøre det midt på dagen, hvos skolebørnene køber frokostpizzaer.

Skulle dette ikke lyde alt for attraktivt er der også brug for vagter i de libanesiske landsbyer til at holde civilbefolkningen tilbage fra flugt. Hizbollah er ved at lide af en akut mangel på 'civile ofre' så der er brug for gode mennesker som dig til at fastholde de civile bombeskjold i de nedstyrtede ruiner.
De kan desværre ikke tilbyde dig løn i Hizbollah, men du skulle efter sigende være garanteret 72 jomfruer efter endt arbejde.

Kast Anonym2
Den økonomiske flygtning "dansk sprogkontrol/lady-in-red" bør ikke kaste med sten i et glashus. Den økonomiske flygtning har ikke de store evner indenfor tegnsætning.