Retfærdighedens Gud

Retfærdighedens Gud traellen
Når vi gør os tanker om den måde Gud udøver sin retfærdighed på, må vi ikke forestille ham som en følelseskold og streng dommer der kun interesserer sig for at dømme lovovertrædere. En sådan opfattelse ville være helt forkert. Jehova er en kærlig og principfast far der altid gør det der tjener hans børn bedst. Han afvejer fasthed med hensyn til det der er ret, med kærlig medfølelse for sine jordiske børn, som har brug for hjælp og tilgivelse. (Salme 103:10, 13)

Vi kan være taknemmelige for at Guds retfærdighed indbefatter langt mere end dét at afsige dom over lovovertrædere. Ledet af sin retfærdighed har Jehova gjort det muligt for os at have et storslået fremtidshåb - håbet om evigt liv i fuldkommenhed på en jord hvor "retfærdighed skal bo". (2 Peter 3:13) Sådan handler Gud fordi hans retfærdighed tilskynder ham til at frelse og ikke at fordømme. Må man ikke sige at en bedre forståelse af alt hvad Jehovas retfærdighed indbefatter, drager os nærmere til ham? Jo bedre vi lærer Jehova at kende, des mere vil vor kærlighed til ham vokse.

Hav en god dag.
________________
"Som en fader viser barmhjertighed mod sine sønner,
har Jehova vist barmhjertighed mod dem der frygter ham."

(Salme 103:13) -----> http://www.watchtower.org/bible/index.htm

I har travlt med at overbevise Alm. bibeltro Kristen
jer selv om at I er på rette vej! spørg kun dit hjerte, når der noget der stikker, betyder det nemlig tvivl ! Vil I vagttårnsfanger måske påstå at I har den fred der overgår al forstand?
David sagde " Herren sagde til min Herre, sæt dig ved min højre hånd indtil, jeg får lagt dine fjender som skammel for dine fødder" Så i Jesu Kristi navn Led mig på rette vej, for dit Navns skyld! Idet der hverken i himlen eller på jorden er skabt noget andet navn hvorved der findes frelse!
Med Venlig Hilsen

Tænk engang nimbuto
Jeg er begyndt at læse om Jehova, og jo mere jeg læser, desto mindre kan jeg lide ham. Jehova minder mest af alt om Shiva, men med sharia agtig regler.

Jeg fatter mindst af alt at dette er den usle Gud som i priser.

http://www.watchtower.org/languages/danish/library/pr/article_07.htm

Men bare roligt traellen, selv om i dyrker en falsk Gud betyder det ikke han eksisterer. Jeg er ikke bekymret for jeres Gud, mere for hvad tilbederne kan finde på for at fremprovokere dommedag.

I følge JV nimbuto
Var det Gud som sagde det til Jesus.

Det er rigtigt forstået. ftg
Jehova sagde til [Davids] Herre (som er Jesus Kristus): "Sæt dig ved min højre hånd indtil jeg lægger dine fjender som en skammel for dine fødder."

Jesus sagde: "Ingen kommer til Faderen uden igennem mig." Dette gælder også jøderne.