Retfærdighedsstatue til usa ?

Retfærdighedsstatue til usa ? Jusny
USA har den der fine frihedsstatue som står så ensomt ude i vandet, måske er klodens superstjerner ? nødt til at forene sig og splejse til en retfærdighedsstaue til det der USA ! ?

Før skriftsproget blev taget i anvendelse- fandtes der da regler- love ? Det er overvejende sansynligt at mennesker havde regler og love før skriftsprogets anvendelse. (med skriftsproget antydes her til det komplekse skriftsprog som arkæologisk er dateret tilbage til cirka 5000 år siden . . 4500 år siden at love blev skrevet på ler og sten og siden fundet i 1800 ? i 1850 ? i 1890 ? . . . i Palæstina, Irak og Iran . . . der er sansynligvis mindre komplekse skriftlige kilder i perioden mellem hulemalerierne og kileskrifterne ! - og så må man antage at skriftlige meddelelser har været en ordinær del af sociologien i 200 tusinde år ? (hvor gamle er hulemalerierne ? )
Er foragten for den internationale lovgivning, som bare er en opdateret version af fortidig lovgivning et symptom på civilisatoriske forfald som foranlediges af religiøst/mentalt korrupte/mindrebegavede politikere og de sociopatiske organisationer der lokker dem udi foragt for lovens ånd og bogstav ?