Rettelse/hjælp af min ansøgning

Rettelse/hjælp af min ansøgning Smonne
Hej.

Nogen der vil hjælpe mig lidt med min ansøgning, både rettelser, omformuleringer, gode råd , eller andet?

Uopfordret ansøgning vedr. økonomielev.

Jeg tillader mig hermed uopfordret at henvende mig vedrørende en eventuel stilling som økonomielev hos jer. Jeg har med stor interesse læst på jeres hjemmeside www.grundfos.dk, og synes at en uddannelse som økonomielev hos Grundfos, lyder interessant og spændende, da man får en bred uddannelse og erfaring inden for forskellige områder.

Mit navn er [navn], jeg er en frisk og udadvendt ung pige på 19 år fra [by navn]. Jeg afsluttede min HG2 uddannelse i slutningen af juni 2008 på [handelsskole].
Jeg har gået 2 år på efterskole, [efterskolens navn], hvor jeg i løbet af opholdet mødt mange nye mennesker og tilegnede mig forskellige kompetencer, såsom praktiske opgaver, f.eks. rengøring af skolen og madlavning til alle, derudover fik jeg udviklet min ansvarsfølelse.

Som person er jeg meget positiv, hvilket er med til at jeg har en positiv indstilling til de opgaver jeg får, jeg er smilende, fleksibel og har et godt gå-på-mod. Jeg tager ansvar for de opgaver jeg får og jeg engagerer mig i mit arbejde. Jeg sætter samarbejdet med kolleger højt, men vil også meget gerne arbejde selvstændigt. Jeg har altid været god til tal, er lærenem og har et godt kendskab til IT, desuden er jeg ikke bange for at lære nye systemer at kende.
Det er vigtigt for mig at jeg i løbet af min elevtid bliver dygtigere til mit arbejde og jeg vil rigtig gerne lærer forskellige ting indenfor økonomi.

I min fritid spiller jeg fodbold, 2 – 3 gange om ugen, jeg spiler i [klub navn]. Udover fodbold kan jeg også godt lide at tilbringe tid med min familie, venner/veninder og min kæreste.

Jeg håber min ansøgning har vakt interesse og ser frem til at høre fra jer. Hvis I har yderlige spørgsmål er I velkommen til at kontakte mig via. mit mobilnummer [nummeret]eller min [e-mail]. Jeg vil naturligvis gerne møde op til en personlig samtale, hvor jeg kan uddybe overstående.Med venlig hilsen
[mit navn]

Jeg sætter billede på ansøgningen + vedlægger CV, eksamensbevis og udtalelse fra efterskolen.

god ansøgning- enkelte stavefejl anonym
Jeg synes det ser ud som en fornuftig ansøgning der ikke er for kedelig, men heller ikke for popsmart.
Dog skal du lige rette et par små stavefejl. ...jeg vil rigtig gerne lære (uden det sidste r)....
og.-fodbold: jeg spiller (med dobbelt l), og sidst: Hvis I har yderligere (du har misset re -endelsen).
Personlig ville jeg nok rette sidste linje til "Jeg håber at få lejlighed til at uddybe ovenstående ved en personlig samtale" - men det er vel dybest set en smagssag.

Held og lykke med det

Tak . Smonne
Fejlene er nu blevet rettet (:
Og mange tak fordi du ville læse den igennem og komme med kommentar.

HJÆLP ! Smonne
Ikke andre der vil hjælpe ?