REVISOR..hjælp til selvangivelse....!

REVISOR..hjælp til selvangivelse....! jens.engelbredt
Min kæreste har i året 2007 været under uddannelse og har kørt mange kilometer. Jeg regnede det til ca 40.000 kr iflg. SKAT.DK. Men er der fradrag for uddannelser ligesom der er for almindeligt arbejde?
Det var en uddannelse som beklædningsdesigner. På et statsgodkendt studiested.
Og hvis der er fradrag. Kan det så stadig indrapporteres?
Og i så fald får hun så lagt det oven i hendes nuværende fradrag eller får hun bare en check?
tak for hjælpen.
Jens

Der er ingen befordringsfradrag for folk Læser
under uddannelse - ærgerligt, men rigtigt.

Havde hun været berettiget, kunne det stadig overføres til hendes nuværende skattekort og altså lægges oven i hendes øvrige fradrag for i år.

Ingen fradrag for kørsel til skole jesper.dyremose
Der er ikke fradrag for kørsel til uddannelsessteder.

Dette er taget ud fra en pjece fra skat:

Hvilket arbejde giver ret til fradrag?
Arbejdspladsen skal være indtægtsgivende for at give ret til befordringsfradrag. Transport til et uddannelsessted giver derfor normalt ikke ret til befordringsfradrag. Tilsvarende kan arbejdsløse ikke få fradrag for kørsel til arbejdsformidlingen, og civile værnepligtige kan ikke få fradrag for kørsel til tjenestestedet. Hvis du modtager efteruddannelse som led i arbejdet, kan du dog få fradrag for transport til uddannelsesstedet. Det samme kan lærlinge til deres læreplads.

okay... tak... jens.engelbredt
Syntes faktisk det er en åndssvag regel. For man tager uddannelse for at give sig selv en fremtidig større chance på arbejdsmarkedet. Så det må da være i regeringens interesse at ændre dette. Hun har kørt 300 km om dagen i over et halvt år indtil hun flyttede tættere på.