RFID chips i DVD'er og CD'er.

RFID chips i DVD'er og CD'er. djdaddy
Den taiwanesiske producent af DVD'er og CD'er, U-Tech, vil i de kommende produktioner af skiver implementere en RFID, som skal tjene det primære formål, at lade filmstudierne spore deres værker fra fabrik til forbruger.

U-tech, en underafdeling af Ritek, vil i samarbejde med IPICO, påbegynde processen på deres fabrik i Taiwan. Ritek er verdens største producent af DVD'er og fremstiller bl.a. DVD-skiver for Warner, Disney og Fox. link>
http://www.vnunet.com/vnunet/news/2164309/embedded-dvd-chip-fights-piracy


En "sidegevinst" er ifølge kilden, at piratkopiering bliver mindsket, idet DVD-afspillere på sigt, vil være i stand til at nægte at afspille DVD'er, som ikke har den rigtige RFID installeret.

Mon også f.eks. Tarzan
det sker. Dvd er jo en standard som skal overholdes hvis man vil kalde sit produkt for dvd. Og jeg tror ikke der skal være sporingsudstyr i. Så betegnelsen dvd vil højest sandsynligt være ulovlig, alt efter hvad rettighedsindehaveren siger.
En cd med copycontrol-program på er heller ikke en rigtig cd. Så det må ikke stå på skiven.
Men mon ikke det er ligegyldigt(næsten), da der allerede er en ny formatkrig igang.
Ellers må vi jo stå sammen imod de multinationale og samarbejds-projekterne rundt om i verden, der kun er til for de grådige(dem der syntes 2milliarder på bankbogen er en ret).

tjaa og sker det djdaddy
så vil der jo altid være en som laver et lille program som kan gå unden om det pjat.