Ribers

Ribers LarsVonTruer
Hej. Jeg er netop kommet i Ribers for at låne 55.000 til en lejlighed som jeg nu har opdaget at jeg altså ikke har råd til alligevel. Jeg betalte 25.000 af på det lån jeg har taget ved at overtrække mit Dankort, men jeg skylder jo stadigvæk 30.000.. og lejligheden bliver ikke solgt, i kender jo tiderne. Så jeg ville lige høre, om hvis man nu sletter alle sine bankkonti og emigrer ud af landet for at starte en ny tilværelse, vil ens gæld så følge med? Håber meget i vil svare, jeg sidder lige og undrer mig. Andre tips til hvordan jeg kan komme ud af gælden modtages sgu også med kys hånd.
Knus
Lars [l]

Ribers gubbi_the_great
Du kan ikke slette konti du har gæld på. Og ja, din gæld vil følge dig. Du kan jo rejse til et land der ikke har udleveringsaftale med DK, og på den måde undgå fogedretten, men det er ikke anbefalelsesværdigt. Tal istedet med din bank om at finde en tilbagebetalingsordning.

Du skal flytte til Libanon og erklære dig statsløs den_radikale
herefter skal du flygte til Danmark. Husk at sige at du er muslim. Klæd og opfør dig muslimsk.

Nu er du blevet kulturberigende og skal derfor have opholds- og arbejdstilladelse, en 4 værelses lejlighed og en bimmer af kommunen.

Vi håber selvfølgelig at du konverterer til islam og bliver en god kulturberiger.

Ribers fruppe
Du er jo bare en troll som har skrevet endnu et mærkeligt indlæg blandt flere andre i dag.

Og medmindre man har en stor ubrugt kassekredit kan det altså ikke lade sig gøre at overtrække kontoen med så meget, sker det alligevel vil banken omgående tilbageføre beløbet.

I værste fald mister folk dankortet og får istedet et såkaldt debetkort hvor saldoen skal godkendes før udbetalinger.

Ribers dandegn
[quote="LarsVonTruer" post=2596942]Hej. Jeg er netop kommet i Ribers for at låne 55.000 til en lejlighed som jeg nu har opdaget at jeg altså ikke har råd til alligevel. Jeg betalte 25.000 af på det lån jeg har taget ved at overtrække mit Dankort, men jeg skylder jo stadigvæk 30.000.. og lejligheden bliver ikke solgt, i kender jo tiderne. Så jeg ville lige høre, om hvis man nu sletter alle sine bankkonti og emigrer ud af landet for at starte en ny tilværelse, vil ens gæld så følge med? Håber meget i vil svare, jeg sidder lige og undrer mig. Andre tips til hvordan jeg kan komme ud af gælden modtages sgu også med kys hånd.
Knus
Lars [l][/quote]Det da enkelt: Betal din gæld !!

Flyt til Jylland og bo i et Låsbyhus! Manden uden kønsdele
Jylland har ingen udleveringsaftale med Danmark så det er noget der virker dojj! Og hvis du så skulle have brugjj for brænde så kan du hugge lygtepælen nedjj udenfor og varme dig ved den! Låsby ved du hvor du har!

vh.
Ja do føl maj Svendsen

Ribers fuerzzz
Tror kun du kan slippe hvis du kan slippe til en eller anden ubeboet ø i IShavet, eller gemmer dig i bjergne i afganistan og tilslutter sig taliban....

Ej cmon...

Betal dog bare. Der må vel være grænser for hvor langt man gider løbe efter 10 kr ;)

Og jo det ER destet, men 20 random deltagere.

Det er er race men der var så placeret 10 kr ved 1 km 1 ved 2 km, op til 20 km.... ingen gad over 70 km.

Måske du kan gemme dig i Mexico, eller Columbia, eller endnu bedre i Thailand, så kan du også tjene omend ikke alle så noget af pengene hjem ;)

Ovenståede er naturligvis en joke... og dog faktuel virkelighed får jeg lige at vide. Australien sÅ)

De har vist nogle godt steder at bo, men jeg har set det napper dig nok i indgangen hvis du ikke er turist....

Hmmm... Grækenland! Der var den... Flygt dertil... eller bliv her og betal din gæld.

Jeg skylder sgu også penge men jeg bliver har også til de er betalt... hvor lang det tager ....


Sorry....

/me he har altid undrer mig over om jeg mon skulle blive skilteskriver for grønthandlere og pizzariaer. Det ser bare mere proffenssionelt ud stavet rigtigt.

Ved ikke hvor mange eksemspler jeg har på 12-15 pizza 49 kr.... (!) Kørsel efter 17 kr 100...

Eller den "klasiske dagen ret hele ugen kun 45 kr".... og 39 søndag, tør de venter ;)

Hej pizzafolk, der er mange der elsker jer. Hvis i emailer mig jeres menukort tilbyder jeg jer hermed at rette jeres menukort mod at jeg får en pizza, når og hvis jeg kommer forbi. Dette gælder hele Danmark.

P.s. Det er ikke for at gøre grin med jeres stavemåder det lyder bare sjovt når i siger "kebab med kuskus" Har vi ik"? Og det er sriøst ikke for at være racist jeg er anti-DF, men hvis i bare skriver 12-15 pizza så tror folk de får 12-15 pizza for 49 kr.

Så hvis i vil have jeres butik til at se mere professionel ud, så skriv på denne mail. Det er gratis...

Ribers Karmeitza
Skal en skilteskriver ikke selv kunne stave [:DD] ?