rigtig mange mennesker mister deres arbejde.

rigtig mange mennesker mister deres arbejde. mandaabenraa
Det er bare uhyggeligt. Store virksomheder flytter til udlandet , billig arbejdskraft trækker. Rigtig mange mennesker mister deres arbejde. Bør det ikke være sådan , at vi får et mere moderne arbejdsmarked , at det ikke er et stort problem at være arbejdsfri. Man lever på en anden måde , økonomisk må det heller ikke være et problem. Der ud over skal man stoppe med at jagte de arbejdsfrie , og straffe dem. Vi skal leve på en anden måde. Er der nogen som ikke kan lade være med at vil lave noget , er der en masse * frivilligt arbejde*.

Danmark - ud af EU, og stram lovgivningen på det område Pia K.
Er det måske løsningen? Så ingen kan få lov til at flytte arbejdspladserne til udlandet.
Og så skal alle indvandrere sendes hjem.
Hilsen, Pia K.

Vi er vel selv skyld i det?? DINO1
Jeg synes også at det er kedeligt og kan blive et stort problem, hvis vore virksomheder flytter arbejdet til andre lande fordi arbejdskraften er billigere der.
Jeg tror bare at vi til dels selv er skyld i det.
Vi vil alle have vores varer billigere og billigere, og det tvinger virksomhederne til at flytte pga. konkurrencen med udenlandske varer.
Hvis vi i stedet "køber dansk" og måske giver lidt mere for varen, så kunne vi måske være med til at bevare arbejdspladserne i Danmark.
I den sidste ende kommer vi til at betale mere, blot over skatten, hvis arbejdsløsheden herhjemme bliver ved med at stige.
Prøv og tænk på det næste gang du står for at skulle vælge mellem 2 varer hvoraf den ene er produceret i Danmark og måske koster 10% mere.

Find et job til AABENRAAMAND netop
Nu han selv siger det - kan ingen her på SOL finde et passende arbejde til AAbenraamand, så vi andre seriøse debattører ikke skal spilde vores tid på hans rascistiske tabersladder!.

Grin af hans indlæg. anonym
Herregud,manden kører i det samme med hans indlæg.
Grin dog af ham,thi han er altså ikke for klog.Han har flere forskellige debat sider at skrive på,og det er altid om det samme.Han lider af manglen på oplevelser,eller mindreværkskomplekser,kontaktbesvær,eller noget helt andet.

ordstyre i somalisk forening anonym
de mangler vist en?