Rimelig pris?

Rimelig pris? Lægmand
Hej,

Jeg skal have renoveret mit toilet/badeværelse. Det er endelig lykkes mig at få et tilbud, men har intet at sammenligne med, så jeg ved ikke om det er helt urimeligt.

Tilbudet indeholder: Afmontering VVs. Nedrivning fliser. Opretning vægge. Rep gulv. Vådrumsmembran. Opsætning fliser væg. lægning klinker gulv. Fugning fliser+klinker.
Cilikonefugning alle indvendige hjørner+gulvafløb. Nødvendig afdægning. Bortkørsel affald.
Montering VVs.

Tilbuddet indeholder ikke: Indkøb fliser+klinker (11 m2 + 2m2), malerarbejde, tømrerarbejde. Og det lyder på 44.000 inkl. moms.

Lyder det rimeligt - eller bliver jeg tørret?

/Lægmand

Du har ret til at modtage 3 tilbud Bimmer ILP
Her kan du indhente tilbud:
http://www.bello.dk/CreateRequest.aspx

Du kan også kontakte to andre håndværkere
i dit lokalområde.

jeg vil da anonym
godt lave det uden regning for 10000 kr,men hvis der skal laves el og vvs efterfølgende dvs: føres nye rør og nye kontakter skal du havde det på regning

Fint Flisemiden
Det er fint, og seriøst hvis man kun tager tre tilbud. Licitationsloven blev ændret for flere år siden, nu må man tage alle dem man vil, til stor tidsspilde for håndværkere, som undertegnede der så kan fise rundt og give skriftlige tilbud til folk, der spørger 10 andre for at spare 500 kr og til sidst får det lavet sort.

Tørret ? Murermesteren
Yderst rimelig pris. Du bliver ikke tørret, men INDGÅ SKRIFTLIGE AFTALER !
Senere i tråden ser jeg du lufter ideen om sort arbejde til 10.000 kr. Hvad har du gang i ?
Først (forstår jeg) får du et yderst rimeligt tilbud fra en håndværker (skriftligt ?) så snakker du om 10.000 uden regning, hvad vil du egentlig ? Og husk så lige at, hvis nogen hopper på de 10.000 (tror det næppe) kan du glemme alt om garanti.

Godmorgen allesammen... susan22
Ja uha du kære murermester, du har da vist fået det forkerte ben ud af sengen, eller måske du skulle have taget en halv time mere under dynen. jeg vil give Cilotte ret i at du skal hidse dig ned, for som sagt blev han tilbudt at få arbejdet lavet sort, han spurgte jo ikke selv.
Jeg håber din dag nå blive bedre end hidtil.

Tak for oplysningen Bimmer ILP
Der er bare ingen garanti på sort arbejde, og
de meste sorte arbejde bliver udført af inkompetente håndværkere. Så det er kun idioter
der spilder penge på sort arbejde. Jeg har
set en del personer, der har fået lavet den
slags "arbejde". Desuden kan du risikere, at
håndværkeren aldrig laver arbejdet færdigt.
Uden en kontrakt er der nemlig ingen beviser.
Desuden tør ingen gå til retssystemet og kører
en sag, når det er sort.

Sort er noget lort!

Ja for dælen Murermesteren
Nu er den feset ind. 10-øren er faldet. Undskyld til alle jeg har været skarp over for, det var en fejl.

Hvad betyder prisen? Bimmer ILP
Hvis kvaliteten ikke er sikret fra starten?

Kig på Byggaranti for du underskriver en aftale: http://www.byggaranti.dk

Sort tilbud Lægmand
Selv om andre heldigvis også har gjort det for mig, vil jeg også lige selv gøre opmærksom på, at jeg ikke er interesseret i at få arbejdet lavet sort. Det var slet ikke det, der var formålet.

Jeg vil gerne betale prisen, men ville bare sike mig, at den ikke var helt urimelig. Og når man først har haft en række håndværkere ude uden at modtage tilbud, så føltes dette som en god genvej til at undersøge det.

Så tak for hjælpen - og de gode råd.

/Lægmand

Trods alt noget... Lægmand
Prisen betyder trods alt nogen - men selvfølgelig er det vigtigst, at kvaliteten er i orden. Jeg vil checke byggegaranti.dk.

Kun ét tilbud Lægmand
Jeg er med på, at jeg godt kunne få flere tilbud, men det kræver tid og energi - ikke mindst fordi man langt fra altid modtager noget tilbud. Jeg har haft nogle stykker ude - uden nogensinde at se et tilbud. Så det føltes som en god genvej at spørge her. Og jeg er slet ikke interesseret i at få det lavet sort.

Ups skrev forkert http://www.byggaranti.dk Bimmer ILP
http://www.byggaranti.dk

der er en snedker
muremester her som skriver at hvis det bliver lavet uden regning, er der ingen garanti, fint nok, men en god håndværker laver et godt arbejde med eller uden regning, da han gerne vil være sit arbejde bekendt, så om der er regning eller ikke er et fedt, du kan få en mure som laver arbejdet for 44000 kr på regning og få mdr: efter viser det sig at det er noget lort han har lavet, du skal så klage til ham og hvis han er ligeglad kan du gå til byggegaranti ordningen hvis han er medlem og det vil tage sin tid og det er ikke alle sager de tager, så kan du gå vidre til forbrugernævnet og inden du ser dig om er der gået meget lang tid og husk at du må ikke forringe det der er lavet mens sagen køre, så om det er med eller uden regning, bare det bliver lavet godt og lovligt

Det kræver medlemskab af byggegaranti ordningen Bimmer ILP
Hvis håndværkeren ikke er medlem af byggegaranti ordningen, så får kunden ingen hjælp.

Sludder Murermesteren
Du kan komme efter folk, hvis du har en regning. Det kan ganske rigtigt tage sin tid, som jo også beskriver. Men man kan komme efter synderen.
Har du der imod ikke nogen papirer, kan du synge eller pibe det er bare ærgeligt. Skal kunden så selv til at vurdere, hvad der er korrekt og lovligt udført ?
Jeg mener også, at folk bør udføre deres arbejde ordentligt med eller uden regning. Sådan er det bare ikke alle, der har det. Den sidste sag jeg har haft af den slags, var et badeværelse til kr 15.000 uden regning. Det var noget så flot. Desværre lå vandet i modsatte ende af afløbet, gulvet flækkede fordi det var lagt på spånplader, fugtgennemslag helt ud i facaden. Og Knold og Tot, der havde lavet det var over alle bjerge. En anden gang var det lige så flot, bare til kr 35.000. Fliserne raslede ned, membranen var ikke eksisterende, spånpladegulv, osv. Hvad gør folk så ved det ?
Jo, hvis det skal være ok ser jeg og sikkert andre sig nødsaget til at tage den rigtige betaling, regning, moms osv. Så kan kunden komme og vifte mig om næsen med er regning, og så er det en ommer, hvis det ikke er lavet ordentlig. Det kan godt tage tid, gennem klagesystemet (har jeg hørt) har du ret i. Men garanti uden regning, nul !

Præcis Murermesteren
Og netop derfor er det en god ide, at checke om ens tømrer, murer osv er medlem af DB. Der dækkes dog kun kr 100.000,00 pr sag.
Det betyder jo ikke at alle medlemmer af DB er engle. De er nok lige så forskellige som alle andre. Men er de medlemmer, har kunden dog lidt hold i dem.

www.byggestart.dk Anonym
Du kan evt. gå ind på www.byggestart.dk. Der kan du lægge din opgave i udbud.
Vi har selv fået flere gode henvendelser fra den side på eget byggeprojekt.

:o) Trine

Blindtarm Krone Rex
Iøvrigt er myndighederne kun sure på det sorte arbejde fordi det er en trussel mod magtstrukturen i samfundet. Det er de til gengæld også rigtig bange for. Det har ikke en skid med nogle millioner at gøre. Derfor er sort arbejde fint som en "reminder" til magthaverne om at folket altid er klar til at kæmpe for sin frihed.

Læser du. . . Talk About . . .
. . .nationaløkonimi ved siden af dit håndværkeri?

Husk også at når vådrumsarbejde irene54
laves sort og der begås fejl, er det ens egen opgave at få det rettet - ingen forsikring vil dække - så sort arbejde kan blive væsentlig dyrere i længden.

Sort arbejde Ninca
Hold dig lang væk! Jeg har et kæmpe badeværelse der er blevet lavet "sort". Flot er det MENNNNN vandet løber i hjørnerne når vi tager bad! Det vi sparrede bruger jeg af tid til afkalkning.

Murermester Steen Rasmussen steras
Uden at have set jeres badeværelse lyder prisen på de 44000 kr incl mons meget fornuftigt

murer kbh 233286 musse31
vi kan lave de til en bedre pris ring tlf.23328634

áng.tilbud: mureren
Du har ret til at indhente alle de tilbud,du lyster:Desværre!!!..for damn man kan bruge meget tid på at kigge på folks badeværelser,,,når de skal ha´tilbud nr. 10..11...og 12!! angående om dit tilbud er dyrt; hvor stort er det?... ellers synes jeg ikke det lyder dyrt!!

bestiling af bog - Brugt hoved når du bygger Alex Lauritzen
Hermed vil jeg bestille deres bog Brugt hoved når du bygger
bog vil jeg at blive send på adressen Alex Lauritsen
Nørrevenget 12
5985 Søby Ærø