Ritt har problemer

Ritt har problemer Lady in blue
Ritt har problemer med at opfylde sine løfter. Hun har lovet 5000 boliger til max 5000 kr. Nu har hendes egne folk sagt fra, det kan ikke lade sig gøre. Men Ritt bliver ved sin påstand. ”Der er 5000 boliger inden for 5 år”..

Ja ja – eller også er der ikke. Og når de 5 år er gået, så skal hun alligevel på pension, så har hun såvel sin ministerpension fra de glade dage som overforbrugsminister, og sin borgmesterpension fra de glade dage som plattenslager.

Hvad rager det en millionær fra Fyn, om der er boliger til de fattige Københavnere?

Ritt er simpelthen billedet på den typiske socialdemokratiske politiker. De har alle røven fuld af penge, som de får ved at narre den almindelige arbejder.

Der er en grund til at de ikke sidder i regeringen i dag – den almindelige arbejder har fået øjnene op for deres bedrag!

skrives ikke bedre aristoteles
jeg komplimenterer!!

ja kvinden har problemer, det har hun haft hele livet, det er bare aldrig gået op for hende - hun mangler fuldstændig selvkritik og selverkendelse.

som en gummibold, når man kaster den ned springer den op som om intet var hændt, ritt og spænstigt!

ja hvor den kælling ikke har snydt de danske arbejdere og skatteydere så det vasker, men de har jo selv været ude om det, de sætter jo selv krydset, ikke mig, eller dig forstår jeg?

og når hun så går på pension, en fire fem millioner rigere for tre-fire års opblæst smilen til pøblen! hold kæft hvor er københavnerne dumme!

En ting er......... rosalilje
...at hun er en "nar" - som du så rigtigt skriver, har hun ingen realitetssans og narret både sig selv, og ikke mindst den danske befolkning de mange år hun sad i folketinget...og Eu parlamentet

...jeg fatter stadigvæk ikke, at størstedelen af københavnerne stemte på hende til overborgmesterposten - jeg er også københavner, men ved gud det er ikke min "ære" at hun er borgmester i dag :(

Vh Rosalilje

all right rosa aristoteles
det var så heller ikke lige dig jeg hentydede til, -det var alle de, flertallet som indsatte dette koryfæ som overborgmester for landets hovedstad.

som vi så er enige om, den største skændsel.

NB: jeg er selv københavner med stort K, men forlængst flygtet.

Jeg følte mig nu ikke "ramt" rosalilje
...fik bare en uendelig lyst til at brokke mig over hende - nu fik jeg så meget luft at jeg kan sove roligt i nat :))))

Vh Rosa

Hvad skulle københavnerne med hende mis_lissi
Gud være lovet jeg ikke bor der mere, for den gamle afdankede socialkammerat har vi set og hørt rigeligt til gennem tiderne. Og noget godt har hun aldrig bidraget med i sin snart livslange karriere
MisLissi

hurra hurra mislissi Diisrikke
mon ikke de kjøbenhavnere som stemte på hende har fortrudt mange gange.