Robbie Williams i behandling for depression

Robbie Williams i behandling for depression djdaddy
Stjernen udmattet oven på 10 måneders intens turné

Det er hårdt at være superstjerne. Alle de skrigende fans og alle de millioner, der vælter ind på bankkontoen, og som man slet ikke kan holde styr på. Dét synes at være problemet for Robbie Williams. I hvert fald er han netop nu i behandling for depression et sted i London, skriver undercover.com.au

For få uger siden aflyste Robbie den asiatiske del af sin ”Close Encounters”-turné gurndet stress og udmattelse. På det tidspunkt havde Robbie været på turné i 10 måneder og blev af læger beordret til at tage den lidt med ro. Indtil videre bliver Robbies Australien-turné i december dog gennemført som planlagt.

Robbie har dog også haft fart på, for sideløbende med den omfattende turné har han indspillet et nyt album, ”Rudebox”, som kommer på gaden kun præcis 364 dage efter forløberen ”Intensive Care”.

I den lidt mere glade afdeling oplyser undercover.com.au desuden, at Robbie for nylig - måske for at muntre sig lidt op - købte en af Rolling Stones-guitaristen Ron Woods guitarer på en velgørenhedsauktion. Guitaren kostede den nette sum af 16.000 pund, altså små 200.000 kroner.

Robbie Williams i behandling for depression Anonym
Han er heldigvis okay igen. Idet han nu turnerer med Take That, så må man gå ud fra, at han er okay, selvom han vist er oppe at toppes med de andre i bandet. Han fik en masse [url=http://www.sundhedslex.dk/antidepressiv-medicin.htm]antidepressiv medicin[/url] mod sin lidelse. Sandsynligvis fik han også psykoterapeutisk behandling såsom kognitiv adfærdsterapi, som er den vel nok mest bredte form for [url=http://www.sundhedslex.dk/depression-behandling.htm]behandling af depression[/url]. Jo hurtigere man får behandling, jo bedre. Går der for langt tid inden behandling, så risikerer man en permanent depression.

Han skulle bare med mig til Otto Duborg Radikal
så blev han glad igen.

Robbie Williams i behandling for depression Alm. Dansker
Hvordan helvede kan man have depression når man vælter sig i penge [???]

Robbie Williams i behandling for depression popmum
Vil lige indskyde at Robbie IKKE er på tour med Take That... den sluttede d. 29 juli.
I følge ham selv.( læst på robbiewilliams.com) Så hygger han sig hjemme i LA, sammen med konen. Han skulle eftersigende også arbejde på et nyt album. Så helt depri er han nok ikke [;)]